Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Καραμπόλα με πούλμαν που μετέφερε μαθητές - Κλειστή η Εγνατία Οδός

Στο τροχαίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, μια νταλίκα αλλά και ένα πούλμαν που μετέφερε μαθητές χωρίς ωστόσο ευτυχώς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί

Τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Μετσόβου με την εμπλοκή λεωφορείου που μετέφερε μαθητές.

Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1 το τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στη δεύτερη σήραγγα από Μέτσοβο προς Ιωάννινα.

Στο τροχαίο εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, μια νταλίκα αλλά και ένα πούλμαν που μετέφερε μαθητές χωρίς ωστόσο ευτυχώς να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οδηγοί καταγγέλλουν ότι μόλις μπήκαν στη σήραγγα έχασαν τον έλεγχο των οχημάτων τους καθώς όπως λένε κάτι υπήρχε στο οδόστρωμα, ενδεχομένως λάδια ή πετρέλαιο από άλλο όχημα.

Έτσι τα εκτός ελέγχου αυτοκίνητα χτύπησαν μέσα στο τούνελ στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που ακολουθούσαν να μην προλάβουν να τα αποφύγουν και να σημειωθεί η καραμπόλα.

Στο τούνελ έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στο σημείο επιχειρούν πυροσβέστες για να απομακρύνουν τα οχήματα και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πείτε σε κάποιον οτι στην διασταύρωση Ξιφιανης,και Άψαλου,οι περισότερες λάμπες στα φανάρια είναι καμένες και πολλές φορές γίνεται αλαλουμ.
      Δηλαδή πρέπει να θρηνησουμε θύματα η δεν φτανει ως εκεί το βλέμμα σας?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News