Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Γιούχαραν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τσίπρα, θυμήσου, το χώμα που πουλάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Λαέ, θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ»

Εντονες αποδοκιμασίες εισέπραξαν οι βουλευτές του νομού Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ όταν θέλησαν να παρευρεθούν σε εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο κεντρικός δήμος.

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Δριτσέλη, Σάκης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Σιμορέλης αντιμετώπισαν την έντονη αποδοκιμασία του κόσμου την στιγμή που κατευθύνθηκαν στο μνημείο των 5 απαγχονισμένων ΕΠΟΝιτών προκειμένου να καταθέσουν κοινό στεφάνι.

Μέλη πολιτικών οργανώσεων και απλός κόσμος που βρέθηκαν στο σημείο της εκδήλωσης αποδοκίμασαν τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές φωνάζοντας συνθήματα.

«Τσίπρα, θυμήσου, το χώμα που πουλάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Λαέ, θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News