Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Που το πάει ο Δημήτρης Πασόης; Θέλει το «δαχτυλίδι» η Κατερίνα Μπαγκή!

Η κ. Κατερίνα Μπαγκή έχει καταστήσει σαφές με τον τρόπο που κινείται ότι επιθυμεί να ηγηθεί στις επόμενες εκλογές, έχοντας το «δαχτυλίδι» του κ. Πασόη

Διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στην παράταξη του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη, σε σχέση με τη διάδοχη κατάσταση.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος, ωστόσο οι κινήσεις φανερώνουν έκδηλο ενδιαφέρον να έχει άμεση ανάμειξη στην επόμενη μέρα. Ίσως με αυτόν τον τρόπο θέλει να κερδίσει πολιτικό χρόνο, ώστε να περάσει πιο εύκολα τις όποιες επιλογές του στην υπόλοιπη παράταξη.

Κατά τα άλλα, η κ. Κατερίνα Μπαγκή έχει καταστήσει σαφές με τον τρόπο που κινείται ότι επιθυμεί να ηγηθεί στις επόμενες εκλογές, έχοντας το «δαχτυλίδι» του κ. Πασόη.


Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η παράταξη θα την ακολουθήσει σύσσωμη, ακόμα και στην περίπτωση που την στηρίξει ο σημερινός επικεφαλής.

Και αυτό διότι από την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο έχουν δημιουργηθεί τριβές με κάποιους «κορυφαίους» Δημοτικούς Συμβούλους, όπως η κ. Δέσποινα Καλδερεμτζή και ο Κώστας Νικολαΐδης, ενώ ούτε και το «στρατόπεδο» του κ. Νίκου Παρούτογλου φαίνεται να συμφωνεί με μια τέτοια επιλογή.

Βέβαια, η ίδια η κ. Μπαγκή φαίνεται πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάει κόντρα στον κ. Πασόη και όλα δείχνουν πως θα συνταχθεί και πάλι στο πλευρό του αν αποφασίσει να παραμείνει στην ηγεσία. Παρόλαυτά, έχει ήδη να βολιδοσκοπεί ενδεχόμενες υποψηφιότητες.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει μία συμμαχία με την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη με την οποία συνεργάζεται, όμως δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει το κατά πόσο μπορεί αυτό να συμβάλει θετικά σε μια ενδεχόμενη πορεία προς τις κάλπες.

Ο χρόνος θα δείξει...

24 σχόλια:

  1. ΚΑΘΡΙΝ ΓΕΡΑ. ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. e oxi kai prwto violi i...kathrin...

      Διαγραφή
    2. Η μόνη φορα που μιλησε η κατερινα ηταν τοτε που κατακεραυνωσε τον πασοη και τους λοιπους συνεργατες του στο συμβουλιο. Εκτοτε ξεχασαμε ξανα τη φωνη της.

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Η ΜΠΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η ΜΠΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Μ .Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. esu bafeiadh omos thase apexo ftanei katestrepseston dhmo oute euro den exeis bgalei sthn zohsou tempelh xaramofai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αη τράβα από κει που ρθες ρε. Όταν σας πρόβαλε ήταν καλός;;;;; Αυτοί είστε και δυστυχώς σας ξέρει καλά ο κόσμος. Ο Βαφειάδης δουλεύει από τα 18 του. Εσύ τι άλλο έχεις κάνει πέρα από πολιτική;;;;; Ουστ ρε….

      Διαγραφή
    2. Siga re 1:59 min exei anagi tin mpagi o vafiadis gia na epiviwsei. Exei ti doyleia tou. Esy exeis mathei sta eykola kai den sou aresei poy einai katharos.

      Διαγραφή
    3. To ποιος κατέστρεψε τον Δήμο το είδε ο κόσμος και το έκρινε. Έκρινε τα 3,5 χρόνια απραξίας της δημαρχιας Πασόη. Πες κάτι άλλο καλύτερα που να σε συμφέρει περισσότερο.

      Διαγραφή
    4. ΠΡΟΣ 1.59:
      Μάθε πρώτα να μιλάς ελληνικά (και όχι γκρίκλις) και τα λέμε… Η εμπάθεια που βγάζεις φανερώνει και την ταυτότητά σου και ας παίζεις ανώνυμα… Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και κρίνει. Μην μας περνάς για τόσο χαζούς. Βγάλε από μέσα σου το μίσος, γιατί δεν ξέρεις πως θα τα φέρει ο χρόνος, και οι κωλοτούμπες είναι κακό πράγμα…
      Τ Μ

      Διαγραφή
    5. 1.59 ξερεις νοθε υιε περαστικου στρατοκοπου απο ποτε δουλευει ο Σταυρος? πες μου ο μαλακας ο γιος σου τι δουλια κανει και θα κανουμε συγκριση, ο Σταυρος μπινε απο τα 18 μπηκε στα δυσκολα και δοξα το θεω επιβιωνει,γι αυτο γλυψε τον πουλο και ασχολησου με τα δικα σου ανθρωπακια.

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΡΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ. ΑΥΤΗ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΞΕΧΑΣΕ………. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι ρε παιδιά. Τους δοκιμάσαμε και απέτυχαν. Αλλιώς θα επανεκλεγόντουσαν. Τι νόημα έχει όλη αυτή η συζήτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ενας μονο μπορει να ενωσει τυο συνδυασμο και να παρει απο ολλες τις παραταξεις ακουει στο ονομα δημητρης ασβεστοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥΤΟ;;;;

      Διαγραφή
    2. Egw leo na katebasoyme ton sifaki na mas ftiaxei kai fragmata kai gefyres kai paidikh xara stin lagadia………….. twra pou mas eswse san voyleftis ton theloume kai dimarxo.

      Διαγραφή
    3. χα..χα..χα.. ωραιος ο 2.28, αυτοι ρε φιλε τους φτυνουν και νομιζουν οτι βρεχει.

      Διαγραφή
  7. Προς 2:26 τουλάχιστον ρε πικρόχολε έστω και έτσι σε έκανε να γελάσεις, αλλά εσύ μάλλον παραμένεις στυθρωπός για να μη πω σκοτεινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιχάλης Μπογδανης ο μόνος που αξίζει και έχει κάνει και αντινομάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To παιχνιδι με τέτοια κολπα δε γυρναει.Κοιταξτε να ανασυνταχθητε γιατι ηδη παιζουμε β ημιχρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποιος θα ακολουθήσει την Κατερίνα ?Μόνο ο κεχαγιας ή ο τσερκεζος αντέχει το βάρος του δαχτυλιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι εχουν τό δικαίωμα νά ειναι υποψηφιοι Δήμαρχοι. Κρίμα πού ειστε Ελληνες καί δεν γνωρίζετε τή θά πή Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News