Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Επιτέλους νίκη για τον Αλμωπό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Πραγματοποιωντας μια απο τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Αλμωπος επικράτησε με σκόρ 1-0 του αξιομαχου Ορφέα Ξάνθης και χαμογέλασε μετά απο απο συνεχή ατυχα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι ηταν ανώτεροι σε ολη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στην νίκη θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν και αλλα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια.

Άριστη η διαιτησία του κ. Πολυχρόνη (Γιαμουζη-Μηνουδη) απο την Πιερία.

Αλμωπός: Καραγιαννιδης, Μιχαηλίδης (70' Παπασυμεων) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΥΔΗΣ, Μπρεγκου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΆΔΗΣ Γ., Παπαευθυμιου, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, Ελευθεριάδης Θ. (79' Τσιμτσιριδης), Αλμπάνης (52' Ρογγοτης).

20 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ... ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩ ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μα τοσο αναλυτικο ρεπορταζ, πλακα μας κανετε?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Ανοιξε το εσυ αντε περιμενουμε...

      Διαγραφή
    4. αδιαφορία σε τι ρε μεγάλε Γίνε λίγο πιο σαφής

      Διαγραφή
    5. τι να γινει σαφης ο ανθρωπος? τι δεν καταλαβαινετε? 17 πιπες συρι και ολοι τουμπεκι, πλακα μας κανετε?ενδιαφερον μηδεν εικοσι ατομα στο γηπεδο και κανεις δεν μιλαει, στο Λυκοστομο και στους Σαρακηνους ποιο πολλους εχει, τι δεν καταλαβαινετε ρε, για χαζους μας περνατε?ειστε απλα ανικανοι να καταλαβετε οτι αυτο λεγετε καταντια.καληνυχτα.

      Διαγραφή
  2. ΖΑΡΟ ΨΥΧΆΡΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ ΑΛΜΩΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας ρε ;

      Διαγραφή
    2. Λογικά αυτός που το λέει δεν πρέπει να έχει έρθει στο γήπεδο ποτέ του.Οταν δεν αγωνίζεται ο Ζάρο η ομάδα έχει μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη.Έχει ηρεμία κ τεράστια εμπειρία.Αυτό φαίνεται καθαρά νομίζω.Η ομάδα την χρειαζότανε τη νίκη χθες κ συγχαρητήρια.Το ίδιο κ την Κυριακή..Πάμε γερά Αλμωπα

      Διαγραφή
    3. τραβα βρε καρπουζι με χερια και ποδια που θα μας πεις οτι κανεις και αναπτυξη με το ζαρο πανιβλακα που σαβουρνταται τις σαρανταρες κι οποιον παρη ο χαρος. 10 παιχνιδια σας ειδαμε και αλλαξαμε 20 πασες ολο κι ολο. καλα τοσο μαλακες ειστε εκει και τα τρωτε αυτα που σας λενε?? ασε που παταει τον κολο της η ομαδα κι εσεις μας λεγατε και για εργομετρικα!!!!!!! ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    4. Χορτασαμε ρε φιλε απο αναπτυξη δυο χρονια να ψαχνουμε τον Καραγιαννη απο 50 μετρα μας δουλευεις? Ρε μηπως εισαι κανενας απ το τιμ της κακιας ωρας ????????????????

      Διαγραφή
    5. Σταματηστε να κατακρίνετε τους παίκτες επιτέλους. Αλλού είναι το πρόβλημα. Η διοίκηση του επέλεξε και αυτή κάποιους τους έδιωξε και δεν μπορεί να αξιοποιήσει αυτούς που έχει. Κάποιοι είναι τελείως άσχετοι και κάποιοι αξίζουν. Ο Καραγιάννης ήταν μια χαρά, και ο Ζαρογιάννης επίσης. η ομάδα δε θα πάει καλά με τα κακά λόγια των κομπλεξικών από έξω, με ψυχολογία θα ανέβει.

      Διαγραφή
    6. Για να μετράει η άποψη κάποιου και να μην λαμβάνεται ως κομπλεξισμός πρέπει να αναφέρει το όνομά του όταν αναφέρει και κάποιου άλλου. Μιλάς επώνυμα για κάποιον πίσω από την ανωνυμία; όλοι ανώνυμα γράφουμε αλλά όχι και να κρυβόμαστε για να κακολογίσουμε φιλαράκο. Είμαστε και εμείς που την πονάμε την ομάδα κι ας φέρνει ήττες. Όταν την αγαπάς τη στηρίζεις και στα δύσκολα και δε θες να ακούς κακίες και να διακρίνεις ζήλιες. Κακό πράγμα και μπορεί να φάει την ομάδα περισσότερο. Καλές επιτυχίες στην ομάδα μας. Κάθε Κυριακή γήπεδο να την στηρίξουμε

      Διαγραφή
    7. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ! ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

      Διαγραφή
  3. παιδια μην ασχολιστε αυτους για να μη τους διοχνουν κατι παιζει δεν εξηγητε αλλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτους τους καημενους και μοναχους να τους αφηναμε στο γηπεδο χιναρι θα φερναν!!!!!!!!! μη μας το πλασαρετε και για επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάνει μουρμούρα κερδίζει μουρμούρα ,Ε θα φύγει με σας θα ασχολείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα..χα..χα..κερδιζει κιόλας; πότε βρε μαλάκα, καθε εικοσι αγωνιστικές; αι σιχτιρ τενεκε.

      Διαγραφή
    2. Ε οχι ρε φιλε και να φυγει... Ας μας κανει την τιμη να ασχολειται λιγο καιρο ακομα μαζι μας... Να ολοκληρωσει το εργο του !!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωωωω!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News