Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Μεγάλη ταλαιπωρία για τη Δόξα Μαυροβουνίου λόγω της έλλειψης προβολέων στο γήπεδό της

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις ταξεις της Δόξας Μαυροβουνίου μετά την πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν τόσο οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ όσο και οι διοικούντες σχετικά με τις προπονήσεις καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς όπου γυρνούσαν απο γήπεδο σε γήπεδο λόγω της έλλειψης προβολέων στο γήπεδο του Μαυροβουνίου.

Ολη την χρονιά οι νεοφώτιστοι της Α1 έκαναν τους... τσιγγάνους χρησιμοποιώντας τα γήπεδα του Ριζου, του Άσπρου και του Σταυροδρομιου κάτι που ασφαλώς κούρασε τους πάντες και η κατάσταση αυτή σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν ειδικά οταν γίνεται λόγος για μια ερασιτεχνική ομάδα.

Οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να δουν το θέμα που ταλανιζει την Δόξα και επιτέλους να δώσουν λύση στο πρόβλημα κάτι που θα βοηθήσει τους μαυραετους να λειτουργήσουν φυσιολογικά όπως όλες οι ομάδες και οχι να ταλαιπωρουνται σε καθημερινή βάση.

Υ.Γ. Αξίζει άραγε να ασχολείται κάποιος με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όταν ταλαιπωρειται καθημερινά αντι να απολαμβάνει αυτό που κάνει;

14 σχόλια:

  1. Της κοντής της λούτσας της φταίνε οι τρίχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβλημα σου υπαρχουν και βοηθηματα αν θέλεις...

      Διαγραφή
    2. Η λούτσα ξες που είναι...

      Διαγραφή
  2. αμα κάθε χωριό ζητάει προβολείς άστα να πάνε...μα αυτό ειναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ δεν έχει φώτα στο γήπεδο του Εδεσσαικού, θα βάλουμε στο Montenegro...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και έλεγα εγώ τι φταίει που δν βγήκαμε πρώτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαφνικά χασαμε το πρωτάθλημα από τους προβολείς ρε ρε τη πάθαμε κριμα μια τόσο ιστορική ομάδα κριμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήδη τα κορίτσια (Ιγνατιάδου - Αηδονά) έχουν υπογράψει. Βγάλατε και άρθρο παλαιότερα. Φώτα στο γήπεδο του Μαυροβουνίου!! Για την διασταύρωση ούτε λόγος όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπα μπα τα κορίτσια μπα μπα τα κορίτσια το Μαυροβούνι ποδοσφαιρικά που είναι ρε παιδια το ξερει κάνεις. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι λες και θα υπαρχει ομαδα Μαυροβουνι σε λιγα χρονια και θελουν και προβολεις. Ολοκληρο σταδιο Γιαννιτσων και Εδεσσας δεν εχουν και θελετε προβολεις τρομαρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα τα γήπεδα ΔΕΝ έχουν προβολείς!Στο δρόμο (Ε.Ο.) Έδεσσας-Γιαννιτσών δεν υπάρχουν παντού προβολείς και όσοι υπάρχουν δε δουλεύουν,ούτε καν στις διασταυρώσεις...και η Δόξα Μαυροβουνίου που παίζει τοπικό ποδόσφαιρο συνολικά 2 χρόνια στο νομό και δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει σε 1 ή 2 χρόνια θέλει προβολείς στο γήπεδό της!!!!Όπως λέει και ο μέγας φιλόσοφος έλα νιμου στον τόπο σου....Τί άλλο θα ακούσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "χρησιμοποιώντας τα γήπεδα του Άσπρου".Μάλιστα,γι'αυτό τους λένε 'Ασπρο 2017?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ; ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΣ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ...ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News