Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Μετακίνηση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πωλητές της λαϊκής αγοράς Αριδαίας τους δημότες και κατοίκους του, ότι σύμφωνα με την αριθμ. 181/2016 απόφαση του Δ.Σ. Αλμωπίας, η λαϊκή αγορά Αριδαίας η οποία είχε μετακινηθεί λόγω της εκτέλεσης εργασιών για το έργο «Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας», επιστρέφει στον χώρο που διενεργείται παραδοσιακά.

Συγκεκριμένα από τις 6/4/2017 η λαϊκή αγορά θα διενεργείται στις παρακάτω οδούς:

-Καπεταν Γαρέφι από το Α΄ Δημοτικό Σχολείο έως την Κεντρική Πλατεία

-Επί της Κεντρικής Πλατείας από την Καπετάν Γαρέφι έως την οδό Κύπρου

-Επί της οδού Λοχ. Πασσιά από την Κεντρική Πλατεία έως την Λεωφ. Ανοίξεως

-Επί της οδού Νικολ. Παπαδόπουλου από την οδό Κολοκοτρώνη έως την οδό Κύπρου

-Επί της Κολοκοτρώνη από την οδό Λοχ. Πασσιά έως την Αθαν. Διάκου

Για τα απαιτούμενα μέτρα και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ο Δήμος Αλμωπίας έχει ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Θερμή παράκληση προς τους δημότες και κατοίκους είναι, την ημέρα Πέμπτη να μην σταθμεύουν στις συγκεκριμένες οδούς τα αυτοκίνητά τους, από τις 4.00 π.μ. έως το πέρας της διενέργειας της λαϊκής αγοράς και της καθαριότητας του χώρου, ήτοι το αργότερο έως τις 17.30 μ.μ.

Επίσης οι κάτοικοι των παραπάνω οδών που είναι ιδιοκτήτες οχημάτων, καλούνται να μεριμνούν ώστε να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους χώρους που ορίζεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς τις ανωτέρω ώρες. Τα δε καταστήματα να μεριμνήσουν για τον έγκαιρο ανεφοδιασμό τους.

Οι πωλητές θα καταλάβουν τις θέσεις που κατείχαν πριν την μετακίνηση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ε.Δ.

ΓΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

12 σχόλια:

  1. Μπράβο
    Θα ξανά αναπνεύσει η Αριδαία.
    Τι πράγμα ηταν αυτό?
    Άδειο το κέντρο
    Άδεια τα μαγαζιά
    Κινηση μηδέν
    Κυκλοφορούσες και νομιζες οτι είσαι αλλού.
    Μα ήταν κατασταση αυτή?
    Να μην είσαι αναγκασμένος να κανεις τον γύρο της Αριδαίας για να την διασχισεις τις πέμπτες?
    Συγχαρητήρια
    Οι ευχές μας εισακούστηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, να αναπνευσει η αριδαια, που για 10 ωρες την ημερα καθε πεμπτη κλεινεται ενας απο τους πιο κεντρικους δρομους. Που το εχετε δει αυτο σε αλλη πολη?? μια χαρα ηταν το παζαρι εκει που ηταν το τελευταιο διαστημα, και εκει θα επρεπε να παραμεινει για να μην κλεινει το κεντρο της πολης, αλλα βλεπεις εχουν καλομαθει οι καταστηματαρχες να τους κανει τζιρο το παζαρι.. μαζι με το βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα. λες και επι της αθανασιου διακου δεν υπαρχουν μαγαζια και οι καταστηματαρχες εκει δεν πληρωνουν τεβε...μονο οι καημενοι του κλασικου παζαριου... σ αυτη την χωρα παρτακηδες μια ζωη.

      Διαγραφή
  2. Μας επριξαν τοσο καιρο για να δουμε τωρα θα ησυχασουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το θέμα έκλεισε ευτυχώς πριν το Πάσχα.Πάμε τώρα να λύσουμε άλλα προβλήματα που έχει η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε παλι ενα μπουρδελο η αριδαια καθε πεμπτη. Και αυτο γιατι το θελουν 2-3 μαγαζια γυρο απο την πλατεια.Το μοναδικο μερος που πρεπει να βρισκεται η λαικη αγορα της αρδαιας ειναι ,η κλειστη αγορα για την οποια και εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μαλακια σου δεν εχει οριο, ολος ο κοσμος βλακα μαγαζια και αγοραστες θελαν να γυρισει, εισαι απ τους πεντε δεκα καγκουρους που τρωγοντε με τα ρουχα τους, σιγα μην αλαξεις και θεση το Λευκο Πυργο.

      Διαγραφή
    2. για τον κοσμο μην παιρνεις και ορκο. τα μαγαζια λογικο ηταν να θελουν να γυρισει, μην τα ξεβολεψει κανεις τοσα χρονια που μαθανε. ενα χαος η αριδαια καθε πεμπτη. αι σιχτηρ απο κει, ζηταμε τα αυτονοητα και θιγεστε

      Διαγραφή
  5. Άλλη μια φορά τα μαγαζιά κάνουν κουμάντο που θα βγάλουμε το μεροκάματο μας.
    "οι πωλητές θα καταλάβουν της θέσεις που είχαν πριν την μετακίνηση" και συμπληρώνω αυτά που ξεχασαν : Όσοι άνοιγατε 15 μετρα αντί για 6 μετρα συνεχίστε έτσι γιατί δεν κάναμε διαγραμιση των θέσεων επειδει βιαζωμασταν να κάνουμε το κέφι των μαγαζατορων και αφού δεν διαγραμισαμε τώρα δεν θα γίνει ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαγκια μας, και χεστηκαμε για της διαγραμισεις, αντε βγαλε το σκασμο σου.

      Διαγραφή
    2. Καλή η μαγκιά σας αφού σας αφήνουν εσας τα λαμογια να κάνετε ότι θέλετε.
      Δήμαρχε διάβασε και κανένα σχόλιο να δεις τι μάγκες έφτιαξες.

      Διαγραφή
    3. λαμογια? αντε σαλτα και γ..... παλιομαλακα, ναι ρε μαγκια μας, και βαλτο στο μυαλο σου οτι θα κανουμε οτι γουσταρουμε

      Διαγραφή
    4. Δήμαρχε ως τώρα είσαι ωραίος μάζεψε και τα ρεμάλια στα μετρα τους που κάνουν ότι γουστάρουν στην λαϊκή και θα είσαι πιο ωραίος.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News