Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Επέστρεψε στην ιστορική του θέση το παζάρι της Αριδαίας

Καλή Ανάσταση!

Η λαϊκή αγορά της Αριδαίας επέστρεψε στη θέση της. Κι εμείς είμαστε εδώ, δίπλα στους συμπολίτες μας, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας! Καλή Ανάσταση!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας





6 σχόλια:

  1. Μόνο που κανείς δε σκέφτηκε ότι σήμερα Πέμπτη επέστρεψε το παζάρι στη θέση του αλλά είναι και κλειστή η Κύπρου από την παλιά εθνική τράπεζα και προς το δασάκι άρα δεν υπάρχει πρόσβαση με κανένα τρόπο στην περιοχή, με αποτέλεσμα τη δημιουργία συμφόρησης και ταλαιπωρίας για τους οδηγούς και τα καταστήματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού γίνεται αποκατάσταση των δρόμων με άσφαλτο. Και αυτό σε πειράζει; Υπομονή, όλα τελειώνουν.....

      Διαγραφή
    2. Εσεις πότε με το καλό?

      Διαγραφή
    3. Θα μπορούσε απλά να γίνει από Παρασκευή μέχρι τετάρτη. Με οργάνωση και σεβασμό στον πολίτη.

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχε η εταιρεία που κάνει την αποχέτευση ρίχνει τα μπάζα στο μεγάλο ποτάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News