Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πάγκαλος: Ο Τσακαλώτος με τέτοια μούτρα θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον

Διαβάστε λεπτομέρειες

Στο στόχαστρο του Θεόδωρου Πάγκαλου βρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και όσα είχε πει στη Βουλή για την διάσημη ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ο Υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή αναφερόμενος στα πρωτογενή πλεονάσματα είπε «όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει 2% όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή ανήρτησε στο Twitter το εξής σχόλιο:

«Κοίταζα μια φωτογραφία του. Έμπαινε με το κόκκινο σακίδιο στην πλάτη στο Χίλτον. Με τέτοια μούτρα να θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον! Τι θρασύτητα! Γι' αυτό δεν κλείνει η αξιολόγηση. Ποιος ξέρει τι ζητάει από τη Ρουμάνα του ΔΝΤ ή ακόμα χειρότερα από τον Τόμσεν».

4 σχόλια:

  1. Ρε εγγονε του δικτάτορα που μας εχεις φλομώσει στις π@π@ρ@ιες. Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας φαντάζεσαι τι θα ήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, τον αδικείτε τον Πάγκαλο! Ο άνθρωπος έχει σαν πρότυπο ομορφιάς και όχι μόνο τον εαυτό του! Ε, πως να τον παραβγούν οι κοινοί θνητοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News