Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ξύλο μεταξύ οδηγών στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου!

Στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι της Γέφυρας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσαν όσοι έτυχε να περνούν το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Δύο διερχόμενοι οδηγοί για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο επιτέθηκε πρώτος και σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε τον δεύτερο στο πρόσωπο με το κεφάλι του με αποτέλεσμα αμέσως να γεμίσει αίματα.

Στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι της Γέφυρας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr o τραυματίας πήγε στο νοσοκομείο του Ρίο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ αυτός που επιτέθηκε διέφυγε με το αυτοκίνητο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News