Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Νέο επεισόδιο στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το Άγιο Φως: «Προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα»

"Όσο για κάποιους που για μερικά ψήγματα δημοσιότητας, με ισοπεδωτικό λόγο, προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα ενός λαού, αυτούς είμαι βέβαιος πως θα τους κρίνει η ιστορία και θα τους πετάξει για πάντα στο μπαλαούρο της λήθης"

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης βρέθηκε το Μεγάλο Σάββατο στα Ιεροσόλυμα, μαζί με την Ελληνική αποστολή για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός.

Λίγο μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Νιώθω κατάνυξη, μεγάλη τιμή και ευλογία που συμμετείχα στην αποστολή που ταξίδεψε στον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων για να φέρει στην πατρίδα μας το Αναστάσιμο Άγιο Φως”.

“Σε μία περίοδο που στη χώρα μας οι συμπολίτες μας "ματώνουν" και περνούν την ύστατη δοκιμασία για την επιβίωση και την αξιοπρέπειά τους, οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο. Οφείλουμε επίσης να μην ξεχνάμε πως στις πολλές δύσκολες στιγμές που έζησε ο ελληνισμός στο διάβα των αιώνων, είχε πάντοτε δίπλα του αρωγό, συμπαραστάτη και πάνω απ' όλα συνεχιστή των παραδόσεων, της κουλτούρας και της ιστορίας μας, την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία.

Όσο για κάποιους που για μερικά ψήγματα δημοσιότητας, με ισοπεδωτικό λόγο, προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα ενός λαού, αυτούς είμαι βέβαιος πως θα τους κρίνει η ιστορία και θα τους πετάξει για πάντα στο μπαλαούρο της λήθης».

---
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. πανε να καταργησουν τα παντα οι αθεοφοβοι, τετοια καταρα για τη χωρα γιατι θεε μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι βουλευτές του ΣυΡιζΑ είναι έξυπνοι άνθρωποι και σπουδαγμένοι δεν πιστεύουν έστω ότι θα έρθει ένα άγιο φως και θα μας σώσει ζουν στην πραγματικότητα αν ήταν έτσι ο κάθε αναπτήρας που έχουμε στην τσέπη μας θα μας έσωζε κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..τοτε ο βουλευτης σας γιατι ηταν στην ανασταση ωρε γιδ? και κρατουσε και λαμπαδα τοση δα?ου να μου χαθειτε υποκριτες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News