Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Για ανασχηματισμό μίλησε ο Ξυδάκης

Ο ανασχηματισμός είναι ένα δευτερεύον εργαλείο, είναι ένα πολιτικό εργαλείο στα χέρια του πρωθυπουργού

Θετικός στο ενδεχόμενο ενός κυβερνητικού ανασχηματισμού μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, εμφανίστηκε ο Νίκος Ξυδάκης.

"Ο ανασχηματισμός είναι ένα δευτερεύον εργαλείο, είναι ένα πολιτικό εργαλείο στα χέρια του πρωθυπουργού. Αυτό το οποίο μπορεί και πρέπει να γίνει είναι μια επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, μια υπερθέρμανση της κυβερνητικής μηχανής με ενέργειες οι οποίες θα έχουν φανερά και απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του πολίτη" επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

"Ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πάρα πολύ στα χρόνια της κρίσης και περιμένει ένα κράτος υπηρέτη και αρωγό στην καθημερινότητά του και νομίζω ότι όλη η στρατηγική και οι ενέργειες της κυβέρνησης πρέπει να είναι πια προς αυτή την κατεύθυνση στοχευμένα. Με τολμηρές μεταρρυθμίσεις, χωρίς να αφήνει κανένα μικρό πρόβλημα να σέρνεται, να παίξει τον ουσιαστικό ρόλο μιας κυβέρνησης η οποία παλεύει για την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταξη της ψυχολογίας του ελληνικού λαού" πρόσθεσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 Fm.

Ερωτηθείς τέλος εάν θα έβλεπε θετικά μια ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος ο ίδιος απάντησε:
"Στον βαθμό που θα υπηρετούσε αυτή τη σθεναρή μεταρρυθμιστική πορεία, ναι".

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News