Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ώρα Κυπέλλου για τον Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ώρα Κυπέλλου ερασιτεχνών την Τετάρτη για τον Εδεσσαικο που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Κουφαλιων στο γήπεδο της Εδεσσας και ωρα 16:00. Η ομάδα των καταρακτων θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Πέλλας στην διοργάνωση οπου το έπαθλο για τον νικητή ειναι η άνοδος στην Γ Εθνική.

Σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε και το ντεμπούτο του Κώστα Μαλουμιδη που αντικατεστησε τον Γιώργο Νασιοπουλο οι τριαινοφοροι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Απο την άλλη ο ΠΑΟ Κουφαλιων κυπελλουχος ΕΠΣΜ διαθέτει πολύ καλό σύνολο είναι ομάδα Α κατηγορίας και είναι πρωτοπόρος έχοντας κερδίσει ήδη την άνοδο στην Α1. Προπονητής είναι ο Ανέστης Τσιτενιδης ενώ διαθέτει αξιόλογους παίκτες οπως οι Κυρου, Μαργαριτης, Μαντζιουνης, Γακης(περσι ανήκε στον ΜΑ Πέλλας) , Χαριζανης, Λιοντας, Χατζηλασκαρακης, Παπατζικος, Χωραφας (πέρσι ανήκε στον Εδεσσαικο).

Διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Γκαραγκανης με βοηθούς τους Γιάννη Σαλτσιδη και Γιάννη Φταρα απο την Πιερία.

10 σχόλια:

  1. Θα σας σκορπίσουν τα Κουφαλια. Δεν είναι ομάδα της πλάκας κ παρότι ειναι Α'ΕΠΣΜ είναι καλύτεροι από εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι ζόρι τραβάς;Ας μας σκορπίσουν αν είναι καλύτεροι.Πρέπει να έχεις σοβαρά απωθημένα με τον Εδεσσαϊκό..

      Διαγραφή
  2. Αν είναι καλυτεροι ας κερδισουν και θα τους χειροκροτησουμε κανενα πρόβλημα. Εσυ γιατι τοσο μισος εχεις ψυχολογικα μηπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εδεσσαικος δ εχει να χασει κατι ουτως η αλλως βγαίνει γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φόρτσα Έδεσσα και μαζί με Αριδαία Γ΄Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάγκες αντικειμενικά. Ειμαι ουδέτερος έχω δει και τις δυο ομάδες. Τελικο σκορ 0-3. Το ποδόσφαιρο του ν.Πέλλας ειναι αστειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο Πέλλας. Χαώδης η διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποσο εχει το εισητηριο κατι ακουσα για 10 ευρο αν ισχυει οθτε οι παραγοντεσ τοθ εδεσαικου δεν θα παραβρεθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φάνηκε η ομάδα μοντέλο σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News