Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Στο τελικό στάδιο η αποπεράτωση εργασιών στο γήπεδο «στολίδι» της Θύελλας Σαρακηνών

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες στο γήπεδο των Σαρακηνών τόσο για την διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου οσο και για τα αποδυτήρια.

Ο χρηματοδότης της ομάδας Ηλίας Αταλασιδης παρακολουθεί τις εργασίες δίνει τις κατευθύνσεις του και αισιοδοξεί ότι σε λίγο χρονικό διάστημα ολα θα είναι ετοιμα.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο προστέθηκε χωμάτινο υλικό άριστης ποιότητας και μένει πλέον να διαμορφωθεί ούτως ώστε να είναι έτοιμος για την σπορά του κατι που υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά τα αποδυτήρια και αυτά βρίσκονται σε καλό δρόμο καθώς έχει γίνει το χτίσιμο και έχει τοποθετηθεί σκεπή ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει η εσωτερική διαμόρφωση τους με υλικά άριστης ποιότητας.

Ακόμα αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή κερκίδων που θα φιλοξενούν τους φιλάθλους.

Ενα γήπεδο πραγματικό στολίδι που ανεβάζει θεαματικά το πρεστίζ τόσο της Θύελλας Σαρακηνών όσο και της περιοχής και που κατασκευαζεται αποκλειστικά με έξοδα του προέδρου και βασικού χρηματοδότη Ηλία Αταλασιδη που έχει θέσει μεγάλους και μακρυπροθεσμους στόχους στο μέλλον.

3 σχόλια:

  1. Μπραβο Ηλια.αν και παιδι της πολης δε ξεχασες τον τοπο καταγωγης σου.αγαπας το χωριο σου και φροντιζεις για το καλο των συγχωριανων σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News