Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Τσοχατζόπουλος: Για ό,τι πάθω, θα φταίτε εσείς

Ο πρώην υπουργός ζητάει την αναστολή εκτέλεσης των 20 ετών κάθειρξης που του έχει επιβληθεί για την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος

Η πέμπτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου εκδικάζεται την προσεχή Τετάρτη (05.04.2017) αλλά αυτή τη φορά ο πρώην υπουργός δεν θα είναι στην αίθουσα του δικαστηρίου καθώς νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στην καρδιά.

Σε γραπτή του δήλωση μέσα από το νοσοκομείο, καταδικασμένος πρώην υπουργός διεμήνυσε πως αν πάθει οτιδήποτε, το κρίμα θα βαραίνει εκείνους που του αρνήθηκαν την αποφυλάκιση.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του: «…Επειδή η εξέλιξη της υγείας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, καθιστά αδύνατη την παρουσία μου στο Δικαστήριο την 5.4.2017, αισθάνομαι την επιτακτική ανάγκη να δηλώσω ότι, οτιδήποτε συμβεί αυτή τη κρίσιμη στιγμή στην υγεία μου, θα χαρακτηρίσει άμεσα τη λειτουργία των δημοκρατικών και πολιτειακών θεσμών της Ελλάδας…».

Ο πρώην υπουργός ζητάει την αναστολή εκτέλεσης των 20 ετών κάθειρξης που του έχει επιβληθεί για την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Όταν την περασμένη εβδομάδα κατατέθηκε από τους συνηγόρους του Άκη Τσοχατζόπουλου η νέα αίτηση αποφυλάκισης, κατέθεσε ως μάρτυρας ο διευθυντής της β' Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου και χειρουργός του πρώην υπουργού, Γ. Οικονομόπουλος, προκειμένου να βεβαιώσει την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου.

Ο κ. Οικονομόπουλος υποστήριξε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος πάσχει από στεφανιαία νόσο στελέχους 80% και τριών αγγείων. "Ο ασθενής έπρεπε να χειρουργηθεί εκτάκτως, αλλά δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε λόγω των διαφόρων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις και εν συνεχεία έγινε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη", είπε, προσθέτοντας πως "η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και επισφαλής".

Όπως επεσήμανε, πλέον ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα πρέπει να έχει συνεχή ιατρική παρακολούθηση για την αποκατάσταση της υγείας του, να έχει συγκεκριμένη διατροφή και να προχωρήσει σε κινησιοθεραπεία και τόνισε χαρακτηριστικά πως: "Η φυλακή λόγω μικροβίων, είναι κίνδυνος θάνατος για αυτόν. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτά τα προβλήματα, πρέπει να βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον και όχι να μένει σε ένα κελί".

Παράλληλα, ο μάρτυρας πρόσθεσε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος χρειάζεται ειδική θεραπεία για να επανέλθει και να αποφευχθούν οι λοιμώξεις. "Στην ηλικία του κ. Τσοχατζόπουλου θα του έδινα έξι μήνες για να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση η υγεία του. Δεν είναι εύκολο. Θέλει προσοχή για τον ασθενή, ο οποίος χρειάζεται βοήθεια για την καθημερινότητά του" τόνισε επίσης.

12 σχόλια:

  1. Σιγα ρε ακη θα στεναχορηθουμε κιολας! Γι αυτα που παθαμε εμεις ποιος φταιει αραγε???? Κακο σκυλι ψοφο δεν εχει μην φοβασαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι ο ..... Καί λέγεσε..... νά σε ψαξουμε καί εσένα αναμάρτητε; πρώτος τό λίθο βαλέτω ε; παλιοκούναβο.

      Διαγραφή
    2. 7.47 εσύ ονοματάκι έχεις;;

      Διαγραφή
    3. Εσυ κρίνης καί πρέπει νά γράψει το ονοματάκι σου. Νά δούμε τί φρούτο εισαι και εσύ.

      Διαγραφή
  2. 7:47 πρεπει να εισαι μεγαλος καραγκιοζης!!! Τον λυπασε κιολας ρε αχρηστε???? Εκτος αν εισαι κι εσυ σαν αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί ρε κουνάβι ιδιος σάν καί αυτον ειμαι. Αλλά εσυ μήπως εισαι χειρότερος; πρεπει νά εισαι μεγάλη Κατίνα τελικά.

      Διαγραφή
  3. Εσείς δηλ.χαίρεστε που ΜΟΝΟ ο Άκης πληρώνει την νύφη; Όλα καλα τωρα; Γελάνε κι οι Μ.Κ.Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οχι ρε μεγαλε δεν χαιρομαστε που μονο ο ακης την πληρωνει την νυφη, μακαρι να τους κρεμουσαν αναποδα ολους, αλλα οχι οτι θα τον λυπηθω κιολας! Απο κατι τετοιους σαν αυτον υποφερουμε και θα υποφερουν και τα παιδια μας. Καταλαβες μεγαλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά παιδιά σου υποφέρουν απο εσένα τον ιδιο. Αφού λοιπόν εισαι τόσο καθαρός και κρίνης δημοσια γραψε καί το ονομα σου. Μεγάλε ειτε εκλεψες ενα ευρώ ειτε χίλια η πράξη καί η αμαρτία ειναι ιδια. Καί τά δυο κλοπή ειναι.

      Διαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ όλοι το ίδιο και το αυτό!!Καμμία διαφορά μνημόνιο έφεραν και οι 3 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΗ ΓΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!! ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ.... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο νόμος λέει ότι οι, με αναπηρία πάνω από 80% και οι πάνω από 75 χρόνων δικαιούνται την μετατροπή των συνθηκών ΚΡΑΤΗΣΗΣ σε κατ οίκον περιορισμό, για ανθρωπιστικούς λόγους. Πάλι αλα κάρτ τους νόμους; Και τόση μικροψυχία;
    Για τους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ (π.χ Παττακός και όχι μόνο...) που αποφυλακίστηκαν ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ (ΈΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΛΟΠΤΙΚΈς ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙς ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ), τίποτα, μούγκα... Και μάλλον το θεωρήσατε και φυσιολογικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News