Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»: Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα

Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα

Εφτασε και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Αγιο Πάσχα.

Μιας που βρισκόμαστε προ των πυλών, ελάτε με τα παιδάκια σας και φέτος κοντά μας να μιλήσουμε για τα Θεία Πάθη, να μπούμε σε κατανυκτικό πνεύμα με το βλέμμα στραμμένο και φέτος στο θαύμα, να φτιάξουμε τις γιορτινές μας λαμπάδες, να στολίσουμε τα στεφανάκια, τα καλαθάκια, τα αυγουλάκια μας.

Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους στην αίθουσα τελετών της ενορίας μας από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Τετάρτη 4 με 6 το απόγευμα.

Και μην ξεχνάτε!!! Το Σάββατο του Λαζάρου γυρνάμε το χωριό με τα μικρούλια μας και λέμε τα κάλαντα προσφέροντας τα παραδοσιακά λαζαράκια.

Με το καλό να ορίσετε! Καλό Πάσχα με υγεία και οικογενειακή ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News