Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ύβρεις και απειλές Χρυσαυγιτών κατά Τόσκα, Μπαλαούρα, Τσακνή

Το σόου της Χρυσής Αυγής καταδίκασε και ο Σπ. Δανέλλης του Ποταμιού

Νέο ρατσιστικό σόου στη Βουλή διανθισμένο με ύβρεις και απειλές έδωσαν στην Ολομέλεια της Βουλής και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι χρυσαυγίτες Λαγός και Κασιδιάρης βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα και τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.

Ο Γιάννης Λαγός εξαπέλυσε επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών με πρόσχημα τις δράσεις της ομάδας Ρουβίκωνας αλλά ουσιαστικά επιχείρησε να ξεπλύνει τις ευθύνες της Χρυσής Αυγής για σειρά εγκληματικών ενεργειών. Ειδικότερα αφού επιτέθηκε, σχεδόν σε παραλήρημα, στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα, στη συνέχεια υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί «εγκληματική οργάνωση» και ότι στην κατοχή της βρέθηκαν μόνο νεροπίστολα. Λίγο αργότερα επιτέθηκε όμως χυδαία και στον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα με αφορμή της δηλώσεις του για το «άγιο φως». «Ποιος είναι αυτός ο άθεος ο Μπαλαούρας, ο αστείος που θα μιλήσει για το Άγιο Φως;» διερωτήθηκε ο χρυσαυγίτης.

Τόσκας: Να κλειστούν στο ντουλάπι της Ιστορίας, είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών
Στις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής απάντησε σε σκληρότατο ύφος ο κ. Τόσκας. «Τους καλώ να κλειστούν στον ντουλάπι της ιστορίας. Είναι υπαίτιοι εθνικών προδοσιών και δεν πρέπει να μιλούν» ξεκαθάρισε. Ο κ. Τόσκας διαμήνυσε μάλιστα στους χρυσαυγίτες ότι "είτε το θέλουν είτε όχι" ο νόμος θα εφαρμοστεί για τα στελέχη τους που έχουν ήδη οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη επισήμανε ότι οι χρυσαυγίτες αποτελούν απόγονους των ναζιστών.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, τη σκυτάλη πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος σε συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας έβαλε στο στόχαστρό του τη Δημόσια Τηλεόραση και τον Πρόεδρό της Διονύση Τσακνή. Ειδικότερα, απείλησε με δικαστική δίωξη τον κ. Τσακνή με το αιτιολογικό ότι η ΕΡΤ δεν προβάλλει την Χρυσή Αυγή όπως θα ήθελε εκείνη. «Τι θέλετε; Να σας φοβηθώ;» απάντησε ο Διονύσης Τσακνής στον χρυσαυγίτη και του καταλόγισε ότι κάνει τηλεοπτικό σόου.​ Παρέμβαση, έκανε και η Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία κάλεσε τον Κασιδιάρη να μην «κάνει θέατρο» τη συνεδρίαση.

Καταδίκη των χρυσαυγίτικων επιθέσεων και από ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι
Τις συντονισμένες προκλήσεις της Χρυσής Αυγής καταδίκασε και το ΠΑΣΟΚ μέσω του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου ο οποίος μίλησε για ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις. «Πρόκειται για ένα ακραίο ρατσιστικό παραλήρημα που ζήσαμε πριν από λίγο μέσα στη Βουλή από την Χρυσή Αυγή. Η Δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατεύεται, το ελληνικό Κοινοβούλιο πρέπει να αυτοπροστατεύεται» ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου και ζήτησε να εφαρμοστεί ο κανονισμός.

Το σόου της Χρυσής Αυγής καταδίκασε και ο Σπ. Δανέλλης του Ποταμιού.

14 σχόλια:

  1. Μπράβο στον λαγό είπε ότι θα έλεγε ο κάθε Έλληνας μέσα στην βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αθεοι και οι παγανιστες μαλωνουν για το αγιο φως! Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "ρατσιστικό" σόου που το είδατε ρε τραχανάδες;
    Ανοίξτε κανένα λεξικό εκεί πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λαγός είπε ότι θα έλεγε ο κάθε Έλληνας μέσα στην βουλή απλά τα παπαγαλάκια το αναγάγουν σε είδηση!!Αριδαία νειους που βλέπεις την ύβρη ή την ειρωνία και δεν ανεβάζεις τόσο επιλεκτική είναι η δημοκρατία και η Ελευθερία λόγου σας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...να σεβεσαι το αριδ νιουζ καραμαλακα, πουθενα δεν βλεπω να παιζετε μπαλλα εκτος απ εδω μεσα, ασε τα σαπια σου και αν δεν γουσταρεις γραψε αλλου

      Διαγραφή
  5. Μίλησαν και οι γουρουνομουρηδες. Κι εσείς ρε ντεμεκ αριστεροί αφού δεν τολμάτε και δεν μπορειτε να σκοτώσετε τον φασισμό τον ΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΣΚΑΣ : ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ Φ Α Σ Ι Σ Τ Ω Ν ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κε ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ;
    Γ Ι Α Τ Ι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί θα εξευτελιστει όλο το σύστημα της δικαιοσύνης που κατηγορείται ένα κόμμα χωρίς στοιχεία αλλά με μαρτυρίες Πακιστανών και διάφορους ψευδομάρτυρες!! Αλήθεια βρήκατε της αποθήκες με τα όπλα και τανκς ή ακόμα ψάχνετε;;

      Διαγραφή
    2. ρε 12.31 νερο εχει το μυαλο σου? μας εχεις ζαλισει τ αρχ.... με της μαλακιες σου, αλλη δουλια δεν εχεις που ολη μερα σου δινουν βημα και ειμαστε αναγκασμενοι να σε διαβαζουμε? ποσους ηλιθιους νομιζεις οτι μπορει να κοροιδεψεις?

      Διαγραφή
    3. Αν δε σου αρέσουν ή αλήθειες που γράφω αριστερόταγαροβλαχε διάβασε ιντιμιντια με τους απλυτους μαζί

      Διαγραφή
    4. ρε σκατομαγκα 12.53 ,πολυ χαιρομαι που απ τη πολυ ζαλαδα θα σου πεσουν τ αρχ...

      Διαγραφή
    5. ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ φασιστικά θρασυδειλα γιδοταγαρα μπορείτε να πείτε 3 κανονικές λέξεις στη σειρά; Παλιοδοσιλογοι γιουσουφακια πατε να δειρετε κανένα πακιστανό ανυπεράσπιστο παλιομαλακες

      Διαγραφή
    6. Τραβά προσκυνά την μούμια του Λένιν ρε όρφανο

      Διαγραφή
  7. άντε να δείτε κανα ριάλιτυ φασίστες, που έχετε και άποψη για κάτι που έχετε γραμμένο στα παλαιότερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News