Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Συνεδρίασε η νέα Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας: «Πρόβα τζενεράλε» για την... απλή αναλογική!

Δείτε τα στιγμιότυπα στα βίντεο που ακολουθούν

Συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα της σύνθεση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας.

Πρόεδρος ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, Αντιπρόεδρος (υποχρεωτικά από την Αντιπολίτευση) η Δημοτική Σύμβουλος της μειοψηφίας Δέσποινα Καλδερεμτζή και μέλη οι Τόλης Οργαντζόγλου, Γιάννης Κετικίδης, Στέφανος Αβραμίκας, Χρήστος Χουρσόγλου, Δημήτρης Πασόης.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν μια... «πρόβα τζενεράλε» για την απλή αναλογική που προωθεί η Κυβέρνηση, καθώς συνήλθε με διορισμό κατά σειρά εκλογής και συμμετέχουν σε αυτή και Δημοτικοί Σύμβουλοι που έχουν διαφοροποιηθεί από την παράταξη του Δημάρχου.

Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Η Συνεδρίαση κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά της κύλησε συναινετικά, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη λήψη αποφάσεων σε κάποια από τα θέματα.

Δείτε τα στιγμιότυπα στα βίντεο που ακολουθούν:

4 σχόλια:

  1. κάποιες παρουσίες είναι εντελώς γλάστρες.Μιλάμε για γαρδένια.Εντελώς.Από γνωσεις και ουσία? Μεδέν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καρναβαλι παλι εδωσε ρεσιταλ, μιλαμε και για πολυ γκιουμι ο τυπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "θά μιλάω οσο θέλω" σού ρέ μάγκα, ο δήθεν πολιτικός, γελάνε καί οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πρώτη συνεδρίαση ανέδειξε την Δέσποινα σοβαρότατη και πάντα θετική στα ζητήματα του Δήμου. Ο Πασόης την ακολουθεί και μάλλον θετικός και αυτός.
    Ο Τόλης και ο Χουρσόγλου καλά θα κάνουν να μήν βγάζουν το μένος τους για τον Μπίνο στις συνεδριάσεις. Ο Μπίνος να γίνει πιό διαλακτικός γιατί αυτός με την συμπεριφορά του δίνει δικαίωμα στους δελφίνους να βγαίνουν στον αφρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News