Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η απάντηση του Δήμου Αλμωπίας στην επιστολή διαμαρτυρίας για το θέμα των αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων

Διαβάστε την απάντηση του Δήμου Αλμωπίας στην επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκων της Αριδαίας για το θέμα των αδέσποτων και δεσποζόμενων σκύλων στην πόλη:



25 σχόλια:

  1. Ο δήμος είναι τόσο δραστήριος που το μπαλάκι τώρα το πετάει στην Αστυνομία. Οι 2000 υπογραφές είναι ψιλά γράμματα για αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ;;; ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ;;;;;; ΠΕΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΕΧΩ.... .....

      Διαγραφή
    2. auto den einai anagi gia lysi. einai emoni. synelthete. tosa xronia auth einai i katastasi, ti pathate xafnika???? mipws to provlima sas einai o avramikas?????? auto fainetai mexri stigmis. kai den anaferomai stoys........2000 alla stous 3-4 poy xekinhsan olo ayto.....

      Διαγραφή
  2. Πάλι τίποτα δε θα γίνει δηλαδή... Η κατάσταση ειναι απαράδεκτη και θα συνεχιστεί ως έχει. Άλλα μας είχατε υποσχεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει εντονο προβλημα με τα σκυλιά στα χωριά καθώς κανείς δεν τα εχει περιορισμένα και κυκλοφορούν σαν αδέσποτα, πολλά επιτίθενται σε ανθρώπους, τρώνε τις κότες, κοπίζουν λερώνουν...κτλ. Για ποιό σκυλί νσ διαματυρηθούμε και ποιό σκυλί να υποδείξουμε στοΔήμο;; Ειναι ατελέιωτα. Σχεδόν όλα τα σκυλιά στα χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγα το παιδί μου παιδική χαρά μια κυρία ας τη πω πήρε το σκυλάκι έκανε τα κακά του ούτε να τα πάρει ούτε τίποτα τι να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι θέμα ανευθυνότητας του ιδιοκτήτη που έχει οικόσιτο ζώο, τι σχέση έχει με τα αδέσποτα ? ο,τι να ναι...

      Διαγραφή
  5. Αυτή η κυρια εχει διχασει την κοινωνια. Γυρναει και βριζει αισχρα τον αβραμικα. Ετσι νομιζει ότι βοηθαει στο προβλημα;;; ας περιμενουμε τον εισαγγελεα να δουμε που θα καταληξει η υποθεση. Να δουμε τι θα πει μετα αυτή η κυρια……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που λες ότι η κυρία βρίζει αισχρά τον Αβραμίκα γιατί δεν το κάνεις επώνυμα; Ντροπή!!! Ο κάθε ανόητος καλυμμένος πίσω από την ανωνυμία κατασυκοφαντεί αναίσχυντα. Διάβασα με προσοχή όλα τα σχόλια και απελπίστηκα από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το θέμα από κάποιους. Αμφισβητούν τον τρόπο συλλογής των υπογραφών, χαρακτηρίζουν άσχετους τους παππούδες που δεν ξέρουν τι υπογράφουν κλπ, Ντροπή!!!
      Η κυρία που ανάλαβε την πρωτοβουλία και συγκέντρωσε 1779 υπογραφές είναι αξιέπαινη που ανέδειξε το μέγεθος του προβλήματος με τα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα ζώα. Το ότι ο δήμος απάντησε στους 1779 και είπε για τις ταΐστρες σε συγκεκριμένους χώρους είναι θετικό. Το ότι ενημερώθηκαν οι δημότες ότι υπεύθυνη είναι η αστυνομία είναι θετικό. Το ότι ενημερώθηκε ο εισαγγελέας είναι θετικό. Το ότι οι ιδιοκτήτες σκυλιών έμαθαν επιτέλους για τους νόμους 4039/2012 και 4235/2014 (να τους βρουν και να τους διαβάσουν) Είναι επίσης θετικό.
      Να λοιπόν τι απέδωσε η επιστολή των 1779 με πρωτοβουλία της συγκεκριμένης κυρίας που την συκοφαντείτε άδικα

      Διαγραφή
    2. Απειλεις μια γυναικα που απλα θελει να λυθει ενα σοβαρο προβλημα.Ισως αν περπατησεις τη πολη καταλαβεις τι συμβαινει..πρεπει τα επιθετικα αδεσποτα δεσποζομενα να μαζευτουν και να ελεγχθουν.Ποιανου δουλεια ειναι η περισυλλογη των επιθετικων ζωων?

      Διαγραφή
  6. ΠΑΝΤΩς ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ 2.000 ΑΤΟΜΑ. ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 5....... ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....................... ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ οχι μονο...ενας υπογραψε για ολο του το σοι χωρις καν να ξερει τι ακριβως υπογραφει...ετσι μαζευω 5000 υπογραφες!!!

      Διαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ…………….. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ 2000 ΑΤΟΜΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥ 2000 ΨΗΦΟΙ ΟΡΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηξερε μονο να φωναζει σε καποιον δημοσιογραφο και στον προεδρο της φιλιζωικης "παρακαλω να ανακαλεσετε..." απο επιχειρηματα; ανυπαρκτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα το γνωρίζουμε όλοι αν βοηθεισουμε τον Στέφανο να κάνει την δουλειά του που απ ότι ξέρουμε την κάνει πολύ ΣΩΣΤΑ.θελω να παρακαλεσω τους συναδέλφους κηνυγους να τσιπαρουν όλοι τα σκυλιά τους να μην δίνουμε τροφή σε κακολογους να μας κατακρινουν.Στεφανε απ εμένα ότι χρειαστείς είμαι στην διάθεση σου.VOLIDAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντως για τ αδέσποτα δεν αναφέρει τιποτα η ανακοινωση
    Αρα ουσιαστικά δεν απαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε διάβασε καλά τους νόμους....Έχεις μερίδα ευθύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απαραδεκτο εγγραφο στις εκλογες θα σας πουμε να πατε στην αστυνομια και στο δασαρχειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επικινδυνη η κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απλα μαζεψτε τα και βαλτε τα σε ενα χωρο και κοψτε ενα κονδυλιο για τροφη και φροντιδα , ειναι απλα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4 Απριλίου
    Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων
    Παγκόσμια Hμέρα Κραυγής...
    και αγωνίας..και απελπισίας.
    600 εκατομμύρια αδέσποτα ζώα στον πλανήτη
    περίπου 2,5 εκατομμύρια στην Ελλάδα
    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ.ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ.
    ΜΗ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙΣ.ΣΤΕΙΡΩΣΕ.
    Μέχρι να αδειάσουν τα κλουβιά,
    μέχρι να αδειάσουν οι δρόμοι... :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η νοοτροπία και η παιδεία φαίνεται και από τις απαντήσεις. Η απάντηση - αρέσει δεν αρέσει στους "αγανακτισμένους" - είναι ο νόμος που καθορίζει το σημερινό πλαίσιο για τα ζωντανά. Είστε εσείς οι ίδιοι που αναλόγως θέματος φωνάζετε για εφαρμογή νόμων! Προφανώς εννοείτε να εφαρμόζονται μόνο οι νόμοι που σας βολεύουν!Γιατί τον συγκεκριμένο νόμο είτε τον απαξιώνεται είτε κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε είτε τον χαβά σας!
    Δοκιμάστε να μετρήσετε πόσες παρατυπίες ή/και παρανομίες κάνετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στη μέρα σας για απλά πράγματα. Από το και πώς οδηγείτε, που και πώς παρκάρετε, που και πως πετάτε τα σκουπίδια σας.... Υπάρχει και γι αυτό νομικό πλαίσιο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Για τα απλά, καθημερινά. Γιατί αν πάμε και σε λίγο πιο... εκεί να δείτε... Κάντε το μόνοι με τον εαυτό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News