Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Λεβέντης: «Ο Κυριάκος με έπεισε ότι είναι ο Κυριάκος και όχι ο γιος του Μητσοτάκη»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης «ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας είναι αρχομανής και θα πάει μέχρι τέλους θα γαντζωθεί και όπου τον βγάλει

«Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα μιας γενιάς που μετά τα γεγονότα του '65, αισθανθήκαμε σαν χώρος, στο χώρο του κέντρου, ότι πληγήκαμε από την οικογένεια Μητσοτάκη και είχαμε αρνητικό ηλεκτρισμό», δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το απόγευμα, ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρόσθεσε ότι «σήμερα, ο Κυριάκος -ειλικρινά δεν το περίμενα- με έπεισε ότι είναι ο Κυριάκος, δεν είναι ο γιος Μητσοτάκη, παραδέχτηκε και κάποια λάθη που έκανε ο πατέρας του και ουσιαστικά θέλησε να είναι ο Κυριάκος. Εγώ σαν Βασίλης Λεβέντης δεν θα μπορούσα να του αρνηθώ. Συζητήσαμε πολλά θέματα και βεβαίως την πορεία της διαπραγμάτευσης και η δυσκολία θα είναι στη Βουλή».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης «ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο κ. Τσίπρας είναι αρχομανής και θα πάει μέχρι τέλους θα γαντζωθεί και όπου τον βγάλει. Και αν τα ψηφίσει όλα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, ρώτησα τον κ. Μητσοτάκη μέχρι που θα βγει, μου απάντησε ότι τα ψωμιά του είναι λίγα μετά την ψήφιση των μέτρων και το πολύ-πολύ να φθάσουμε στο τέλος του 2017 και μετά βλέπει ο κ. Μητσοτάκης την κατάρρευση του κ. Τσίπρα».

Ο πρόεδρος της ΕΚ επανέλαβε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την άποψή του για συναίνεση: Είπα ότι οι κυβερνήσεις οι αυτοδύναμες πτώχευσαν τη χώρα και έβλαψαν τη χώρα.

---
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

10 σχόλια:

  1. Το αλτσχάιμερ προχωράει πολύ γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκλεισε καρεκλα απο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βέβαια δεν είναι Μητσοτάκης χρυσό παιδί είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σου έταξε δεν μας είπες... Μόνο που δεν θα μπεις στη βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α...ρε κουλη ! Πες μου ποιος ειναι ο φιλος σου να σου πω ποιος ΕΙΣΑΙ !!! Και τα Νοδουλια ακολουθουν ακομη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακολουθουμε και θαμαστε πιστοι μεχρι να παρετε τον πουλο, ακους παλιορεμαλι που καταστρεψατε τη χωρα? Μητσοτακης και τα μυαλα στα καγκελα.

      Διαγραφή
  6. 2 πίτσες και 4 μπύρες γρήγορα.. Μια απορία μονο. Ποιος τους έβαλε στην βουλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απορια; μα στην Ελλαδα ζεις, δεν γνωριζεις οτι εχουμε δημοκρατια; δεν ειμαστε στην κορεα, διαφωνεις;εκτος αν εισαι φασιστοειδες.....που ετσι μου φερνεις

      Διαγραφή
    2. Πιο φασιστοειδη απο κατι δημοκρατες του κ@λουδαν και σενα 9.13 ..υπαρχουν ????

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News