Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Μέχρι και στη Μύκονο έφθασαν μετανάστες

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει τον Αύγουστο του 2016

Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες έφτασαν στη Μύκονο μετανάστες.

Γύρω στη μία τα ξημερώματα, άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στην παραλιά Μερχιά της Μυκόνου 20 άτομα (ανάμεσά τους και πέντε παιδιά), που δήλωσαν ότι προέρχονται από τη Συρία.

Η άφιξή τους στη Μύκονο, στο κέντρο των Κυκλάδων δηλαδή, προκαλεί προβληματισμό στις διωκτικές αρχές για το πώς κατάφεραν να φτάσουν ως εκεί. Θα κρατηθούν στο λιμεναρχείο του νησιού μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στη Σύρο.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει τον Αύγουστο του 2016, όταν λουόμενοι σε πολυσύχναστη παραλία της Λιάς είδαν να φτάνουν πρόσφυγες και μετανάστες συνοδευόμενοι από άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Τότε είχε αποδειχθεί ότι οι περίπου 35 μετανάστες είχαν φτάσει με ιστιοφόρο στη Φραγκιά και στη συνέχεια πήγαν ως την παραλία Λιά.

3 σχόλια:

  1. Και σιγά μην τους κρατήσουν εκεί.
    Αυτοι που πηγαίνουν στην Μύκονο δεν θέλουν να βλέπουν μετανάστες, παρα μόνο στο facebook τους κάνοντας like.
    Υπάρχουν άλλα νησια και μέρη στην Ελλάδα που λόγω της έλευσης αυτών ,έχουν γίνει β' και γ' διαλογής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετανάστες ήταν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας που ήρθαν από την μικρά Ασία και ήταν Έλληνες αυτοί που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν άρεσε στο σχόλιο που έστειλα, σε απάντηση του 11:48 και ΔΕΝ δημοσιεύτηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News