Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Σίμος Σωτηριάδης: «Δεν είμαι ρίψασπις, έχω ήθος και αξιοπρέπεια! Συμβάλλω στη λειτουργικότητα της ομάδας!»

"Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα. Ας συμβάλουμε όλοι θετικά, όλοι μαζί να παλέψουμε για κάτι καλύτερο"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση, με αφορμή τα γεγονότα που εκτυλίσσονται όλο αυτό το διάστημα:

«Όταν λειτουργώ σαν μέλος μιας ομάδας, έχω μάθει να συμβάλλω στη λειτουργικότητα αυτής της ομάδας. Να εκφράζω τις αντιρρήσεις μου –έχω πει δεκάδες φορές τις όποιες αντιρρήσεις μου στον Δήμαρχο, αλλά λειτουργώ μέσα σε μια ομάδα. Είμαι υποχρεωμένος να ακολουθώ την ομάδα, μέχρι το σημείο που θα φτάσουμε στο “δια ταύτα”. Εκεί πλέον θα χαιρετήσω.

Αλλά όταν ο νόμος και η νομιμότητα των αποφάσεων μου λέει να προχωρήσω, προχωράω. Δεν είμαι ρίψασπις, έχω ήθος και αξιοπρέπεια. Στη διοίκηση είμαι πάνω από 25 χρόνια και τα υπόλοιπα τα έχω περάσει μέσα σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Δεν πρόκειται να προσβάλλω ή να θίξω την υπόληψη και την τιμή κανενός εδώ μέσα –είτε τη δική σας, είτε τη δική μου. Έμαθα να σέβομαι τον άλλο.

Σεβάστηκα τη νομιμότητα. Αυτό μου επέβαλε η νομιμότητα. Δεν μου είπε σήκω και φύγε. Αν μου το έλεγε, την ίδια στιγμή θα φύγω. Και θα μου το πει ή δεν θα μου το πει στις 21 Απριλίου (εννοεί την προσφυγή που έχει καταθέσει ο κ. Τόλης Οργαντζόγλου). Άρα, περίμενα τη διαδικασία της νομιμότητας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, τίποτε άλλο.

Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα. Ας συμβάλουμε όλοι θετικά, όλοι μαζί να παλέψουμε για κάτι καλύτερο».

5 σχόλια:

  1. Εξάλλου άλλο το νόμιμο κι άλλο το ηθικό..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποιος υποψιασμένος πολίτης θα έλεγε: γιατί τέτοια εμμονή στο κυνήγι της καρέκλας κύριε Σωτηριάδη ? και χωρίς καρέκλα δεν αλλάζει η αξία του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an i8eles na boi8isis ton dimarxo k na itan omada 8a paretiosouna k ase ta megala logia xortasame!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος εξηγεί όμως μάλλον δεν σας συμφέρει να καταλάβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω μάθαμε καινούργια λεξουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News