Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Θα επισπευτούν οι αποκαταστάσεις των δρόμων της Αριδαίας

Tόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου τόνισαν ότι κατανοούν τα προβλήματα

Συνάντηση με τον εργολάβο που υλοποιεί το έργο της αποχέτευσης στην Αριδαία και τις αρμόδιες υπηρεσίες θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Στόχος της συνάντησης, θα είναι η επίσπευση των διαδικασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα όλα τα προβλήματα που προκύπτουν ειδικά κατά τους θερινούς μήνες, όπως είναι η σκόνη και οι λακκούβες.

Tόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου τόνισαν ότι κατανοούν τα προβλήματα και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η ολοκλήρωση του έργου και η λειτουργία του.

Τέλος, ο κ. Γεωργίου υπογράμμισε πως η Δημοτική Αρχή δεν χαϊδεύει τα αυτιά κανενός και φυσικά ούτε του εργολάβου και πως επιθυμία και επιδίωξη όλων είναι να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο, αναφερόμενος παράλληλα και στη σπουδαιότητα αυτού του σημαντικού έργου.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News