Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Tα έξι λάθη της... κρεβατοκάμαρας

Ακολουθούν τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια... στην κρεβατοκάμαρα

Σίγουρα δεν χρειαζόμαστε μία μελέτη να μας το πει αυτό. Το σεξ είναι ένα από τα πιο ουσιώδη συστατικά για μια σχέση ζωντανή. Τον πρώτο καιρό το πάθος είναι αυτό που σας κινεί και τα πράγματα κυλούν ομαλά. Όσο περνούν τα χρόνια όμως, είναι σημαντικό να μη μένετε άπραγοι.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια... στην κρεβατοκάμαρα:

Παίρνετε τα προβλήματά σας στο κρεβάτι.
Όταν πηγαίνετε στο κρεβάτι, είναι η ώρα να έλθετε ο ένας κοντά στον άλλο ή να κοιμηθείτε. Δεν είναι η ώρα να αναλύσετε την ημέρα σας και να απαριθμήσετε προβλήματα.

Παραλείπετε το σεξ επειδή δεν έχετε διάθεση.
Μην περιμένετε να βρείτε τη διάθεση και τον άπλετο χρόνο για να κάνετε σεξ, γιατί θα περιμένετε πολύ καιρό. Κάντε το με την πρώτη ευκαιρία, ακόμη κι αν είστε τρελαμένοι με υποχρεώσεις και δεν έχετε χρόνο -δεν φαντάζεστε πόσο θα ευχαριστηθείτε που το κάνατε. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ οι ενδορφίνες που εκλύονται με το σεξ θα μειώσουν το στρες και θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε πιο καλά τη νύχτα.

Περιμένετε την κατάλληλη περίσταση.
Μην περιμένετε μια ειδική περίσταση ή να έχετε μία έξοδο με τον σύντροφό σας για να κάνετε σεξ. Η πραγματικότητα είναι, ωστόσο, πως έπειτα από ένα λουκούλλειο γεύμα και αρκετά ποτήρια κρασί δεν θα θέλετε τίποτα άλλο από το να κοιμηθείτε!

Ανησυχείτε για το πόσο καλός/καλή είστε στο κρεβάτι.
Ο καθημερινός βομβαρδισμός μας με ερωτικές εικόνες δημιουργεί αμφιβολίες για το πόσο καλοί είμαστε στο κρεβάτι. Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να σημαίνει ότι θα πρέπει να αναμένετε επιδόσεις… πορνοστάρ.

Μην παίρνετε πράγματα ως δεδομένα.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε έναν ειλικρινή διάλογο με τον σύντροφό σας; Λόγω των υποχρεώσεων, οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τον περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό μας, έχοντάς τον κοιμισμένο δίπλα μας! Περάστε λίγο περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό σας, πριν κλείσετε τα μάτια σας.

Δεν μιλάτε για τις σεξουαλικές σας ανάγκες.
Το να μην έχει ένα ζευγάρι έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο είναι ένα από τα πιο βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα ζευγάρια. Θέλετε να κάνετε σεξ πιο συχνά; Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο; Μιλήστε ανοιχτά! Πολλές φορές ακόμη και με τους ανθρώπους με τους οποίους συνδεόμαστε δεν μιλάμε ανοιχτά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Λόγω ντροπής ή φόβου σιωπούμε, όμως ο σύντροφός σας δεν είναι μάντης για να καταλάβει τι θέλετε. Ακόμη και η διαφωνία είναι εποικοδομητική -και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να καταλήξει σε μια καυτή ερωτική συνεύρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News