Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η νέα δομή του Λυκείου συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο

Επίσης, συζητήθηκε η αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε οι καμένες περιοχές μετά της πυρκαγιές, να κηρυχτούν άμεσα αναδασωτέες

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο υπουργικό συμβούλιο αποφασίστηκε να τεθεί σε διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς, η πρόταση του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου για τις αλλαγές στην Παιδεία και ειδικότερα στο Λύκειο.

Ο κ. Γαβρόγλου τόνισε πως «το μεγάλο στοίχημα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης είναι πώς το Λύκειό μας θα ξαναγίνει ένα Λύκειο που θα ανταποκρίνεται στις θεσμικές υποχρεώσεις και απαιτήσεις που έχει ένας τέτοιος θεσμός».

Επίσης, συζητήθηκε η αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε οι καμένες περιοχές μετά της πυρκαγιές, να κηρυχτούν άμεσα αναδασωτέες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News