Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

15χρονη διέσχισε κολυμπώντας μια λίμνη για να γλιτώσει από τους τρεις βιαστές της

To κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και διέσχισε κολυμπώντας μια ολόκληρη λίμνη

Επί έναν μήνα βρισκόταν αιχμάλωτη στα χέρια τριών αντρών ένα 15χρονο κορίτσι από την Μινεσότα, οι οποίοι την βίαζαν κατ' εξακολούθηση.

To κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και διέσχισε κολυμπώντας μια ολόκληρη λίμνη. Τελικά, εντοπίστηκε από έναν περαστικό την περασμένη Τρίτη να τρέχει κατά μήκος ενός χωραφιού στην κομητεία Γκραντ. 

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια στους αστυνομικούς, είχε απηχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και μάλιστα τους οδήγησε στους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν. Πρόκειται για τους Τόμας Μπάρκερ (32), Στίβεν Πάουερς (20) και Τζόσουα Χόλμπι.

Και οι τρεις κρατούνται χωρίς εγγύηση με τις κατηγορίες της απαγωγής, της παράνομης κράτησης και της επίθεσης.

Με βάση την προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας, το νεαρό κορίτσι πλησίασε έξω από το σπίτι της ο Μπάρκερ, ο οποίος ήταν γνωστός της και προσποιήθηκε ότι χρειαζόταν τη βοήθειά της. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητό του, ο 32χρονος τη μετέφερε στο σπίτι του, την έδεσε, της επιτέθηκε και την απείλησε με διάφορα όπλα.

Κατά τις τέσσερις περίπου εβδομάδες της απαγωγής της, η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού πολλές φορές και από τους τρεις άντρες σε διάφορα μέρη.

Την περασμένη Τρίτη, όμως, για πρώτη φορά μετά από 29 μέρες, έμεινε μόνη. Η 15χρονη κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε σε διάφορα γειτονικά σπίτια ζητώντας βοήθεια, κατά τα φαινόμενα χωρίς αποτέλεσμα.

Στο τέλος αποφάσισε να διασχίσει κολυμπώντας τη λίμνη Thompson προκειμένου να βρει κάποιον να τη βοηθήσει και τελικώς τα κατάφερε. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι είχε πέσει πολλές φορές θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού ενώ το μεγαλύτερο διάστημα της αιχμαλωσίας της, το πέρασε μέσα σε μία ντουλάπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Minneapolis Star Tribune», η οικογένεια του κοριτσιού ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή καθώς οι έρευνες των αρχών είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρχές της Alexandria την Τετάρτη, χαρακτήρισαν την 15χρονη ως μία απίστευτη και θαρραλέα νεαρή γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News