Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δόξα Μελισσίου - Δόξα Π. Μυλοτόπου 2 - 1

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 2-1

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει των αγώνων του Κυπέλου Ενώσεως Πέλλας, η τοπική Δόξα μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο η υπερβολική ζέστη επηρέασε αρνητικά την απόδοση των ποδοσφαιριστών και έληξε χωρίς γκολ 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική, οι ποδοσφαιριστές της τοπικής Ομάδας, μπήκαν πιο δυνατά από τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες και κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα με σκορ 2-1.

Η διακύμανση του σκορ ήταν:

Στο 55΄ Μαμής με πέναλτυ το 1-0
Στο 63΄ Ουρουμίδης με κοντινό πλασέ το 1-1
Στο 75΄ ο Μαμής και πάλι με πλασέ από πλάγια θέση το 2-1

Διακρίθηκαν από τους γηπεδούχους οι: Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Τζάτζης, Βερβελές, Μαμής, Νορζάτζε, Φωστηρόπουλος, Φάβας και Λουκίδης. Ενώ από τους φιλοξενούμενους οι: Διαμαντίδης,Τσέκος, Ουρουμίδης, Σωτηριάδης.

Νικήτρια: Ντιμτσούδης Σ., Βασιλειάδης, Νορζατζε (Λουκίδης), Ανι, Βερβελές, Τζάτζης, Ουρούτσι (Φάβας), Τσάλμας (Φωστηρόπουλος), Τουλγαρίδης, Μαμής, Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News