Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πρόεδρος του Μ.Α. Όρμας μίλησε στο Aridaia News: «Στόχος μας το καλό ποδόσφαιρο»

Αστέρας Νεοχωρίου - Μ.Α. Όρμας 1 - 3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Αγώνα προετοιμασίας χαρακτήρισε την πρώτη επίσημη παρουσία του Μ.Α. Όρμας ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αβραμίδης, μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News, σημειώνοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Παράλληλα, θεωρεί ότι ο Αστέρας Νεοχωρίου είχε μία καλή παρουσία σε αυτή την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

Όπως δήλωσε ο κ. Αβραμίδης, στους στόχους της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να προωθήσει αν υπάρξει τέτοια ευκαιρία κάποιον καλό ποδοσφαιριστή σε παραπάνω κατηγορίες και να προσφέρει στους φιλάθλους ένα καλό θέαμα, χωρίς θεωρία.

Αστέρας Νεοχωρίου - Μ.Α. Όρμας 1 - 3 (ΤΕΛΙΚΟ)
0 - 1 Δημητρίου Π. (4')
1 - 1 Καραγιαννίδης (25')
1 - 2 Σαμαράς (31')
1 - 3 με αυτ. του τερματοφύλακα (88')

1 σχόλιο:

  1. Ετσι μπράβο....
    Πρόεδρος Γιάννης Αβραμίδης
    και όχι ο γιαλατζή μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News