Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκινούν με «σφραγίδα» Δημήτρη Μπίνου οι εργασίες στο υδροηλεκτρικό των Λουτρών μετά από πολλά χρόνια αδράνειας

Στόχος μας να λειτουργήσει άμεσα και να αποτελέσει περιβαλλοντικό πάρκο επισκέψιμο από μαθητές των σχολείων όλης της Ελλάδος

Από τις πρώτες επιτόπιες συσκέψεις για την έναρξη των εργασιών του υδροηλεκτρικού των Λουτρών. Στόχος μας να λειτουργήσει άμεσα και να αποτελέσει περιβαλλοντικό πάρκο επισκέψιμο από μαθητές των σχολείων όλης της Ελλάδος.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας











5 σχόλια:

  1. Τζάμπα μάγκας είσαι Μπίνο. Το έργο αυτό ξεκίνησε π΄από τον Σταύρο Κοφτερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τωρα φτις τ αρχιδια σου μη σκουριασουν, κ εγω καποτε επιασα γκομενα την κιτσα αλλα τελικα την πηδηξε ο Μητσος και αργοτερα εκανε παιδια με τον Βαγγελη.

      Διαγραφή
    2. αν ειναι έτσι να τόν κάνουμε αγαλμα, θα μας βγεί και φθηνά....λίγα εκατοστά βλέπεις, αντε τώρα γύρνα πλευρό και φαντάσου οτι εισαι μάγκας παλιογίδι.

      Διαγραφή
  2. το να δινεις στον κοινο πληροφοριες για τον εαυτο σου ειναι μια μικροαστικη εμμονη στην οποια παντα αντιστεκομουν.Προς 10.25.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι βλακες είναι ανικητοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News