Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Προκλήθηκε αλλά δεν είπε ούτε μια κουβέντα η αντιπολίτευση για το Ξενοδοχείο «ΑΥΡΑ» στα Λουτρά

Ο κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του

Ένα πολύ σημαντικό θέμα έθεσε προς συζήτηση ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος κατά την τελευταία Τακτική Γενική Συνέλευση των Λουτρών.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τους επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και από όλο το σώμα να τοποθετηθεί για την δυτική όχθη των Λουτρών με τα παλιά ξενοδοχεία που στέκουν εδώ και αρκετά χρόνια σε πλήρη εγκατάλειψη (όπως το παλιό ξενοδοχείο «Αύρα»).

Ο Δήμαρχος ζήτησε ως όφειλε να ακούσει απόψεις και τοποθετήσεις για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα, ανοίγοντας έτσι τον διάλογο μέσα στο αρμόδιο όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση.

Δυστυχώς όμως το μόνο που ακολούθησε ήταν η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν τοποθετήθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Δεν ακούσαμε την παραμικρή αναφορά. Την παραμικρή πρόταση. Την παραμικρή σκέψη. Μόνο ΣΙΩΠΗ.

Άλλωστε τους απασχολούσαν… πιο σοβαρά ζητήματα...

Ο κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

19 σχόλια:

  1. Ας το βγάλουν σε διαγωνισμό να τα τσεπώσει ο Δήμαρχος να έρθει να το χτυπήσει κάποιος λουτρακιώτης να το κάνει κόσμημα.. όπως και την πίσίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΡΕ;;; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΔΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;;ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για το αναψυκτηριο τα ιδια καναν. Και όταν ηρθε η ωρα να βγει σε δημοπρασια παλι σε συγχαση ηταν., και τωρα δεν ξερουν πώς να στηριξουν την πολιτικη τους. Γιατι πολι απλα δεν ξερουν τι τους γινεται. Α ρε πασοη. Εισαι και χωριανος. Τι εκανες εσυ στα λουτρα ;;; πες μας ένα εργο, και στο χωριο μας. Τουλαχιστον ο μπινος που είναι γαρεφειωτης κατι εκανε στα λουτρα και στο χωριο μας. Εσυ;;;;;; μηδεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται τον διεταξε ο μπεσκος να μην μιλησει για αυτό το θεμα. Τι να κανει ο ανθρωπος . σεβεται τον αρχηγο του.

      Διαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΚΡΕΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ… ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίτη, 12 Απριλίου 2016.
    http://aridaianews.blogspot.gr/2016/04/blog-post_123.html
    Βέσκος: «Ευθύνη σου το έκτρωμα του Αύρα»
    Πασόης: «Είσαι περιπατητής για τον μισθό»
    ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ... ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. auta xexastikan twra einai filarakia agapimena. toy kanei noima o veskos kai trexei o pasois apo pisw toy., etsi ein ai i politiki. ........ ...

      Διαγραφή
    2. "περιπατητης για το μισθο"; και τωρα χερι χερι; ου να μου χαθητε ολοι σας βρωμοπολιτικοι, σας σιχαθηκε ο κοσμος.

      Διαγραφή
  6. τπ πιάσαμε το υπονοούμενο Μπινάκι. Το Αύρα θα ξεπουληθεί, με το αζημείωτο βέβαια. Εσύ τωρα σπέρνεις να δεις αντιδράσεις. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα, αλλα φτις τ αρχιδια σου πρωτα για να μη σκουριασουν χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  7. Σιγα μην εχουν και αποψη
    oυτε για νεροκουβαλητεσ δεν κανουν μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να 'χαμε να λεγαμε το θεατρο του παραλογου.. φετος περρισευμα στα οικονομικα ελεγε ο δημαρχος οτι ειχαμε γιατι δεν προτεινε να διατεθουν για εκει κατι?...και η αντιπολιτευση τι να πει μηπως εχει κανα συμφερον για να μιλησει επειδη δε μιλαμε νομιζουν οτι ο ο κοσμος ειναι χαζος ειδαμε και στο εν λειτουργια ξενοδοχειο δουλειες του ποδαριου και οσα βλεπει η πεθερα και πιστευουν οτι ο κοσμος δεν εχει ματια επειδη κανει τα στραβα ματια για γελια και για κλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΡΑ… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…ΦΙΛΑΡΑΚΟ…

      Διαγραφή
  9. ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ, ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε ένα σχόλιο κατά του Κ.Μπινου είσαι και νέο παιδί και πλέον το Aridaia news έχει γίνει γραφείο Τύπου του Κ.Μπινου έλεος στο γραφείο ένας συνομήλικος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News