Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μιχάλης Μαυρίδης: Έχει ο κόσμος του Εξαπλατάνου την ικανότητα και την υπομονή να στηρίξει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα;

Θα γράψω δυο λόγια λοιπόν για την ομάδα που πρωταγωνίστησε φέτος στην Α1 τον Εξαπλάτανο

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας! Ήθελα να ξεκινήσω από την μεγαλύτερη μας ομάδα τον Αλμωπό την κουβέντα μας, αλλά δυστυχώς δεν είχε παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και δεν έχω εικόνα της ομάδος. Το παιχνίδι κυπέλου όπως καταλαβαίνετε δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.

Θα γράψω δυο λόγια λοιπόν για την ομάδα που πρωταγωνίστησε φέτος στην Α1 τον Εξαπλάτανο. Μια ομάδα που τα τελευταία δυο - τρία χρόνια έδειχνε στοιχεία ποιοτικά και είχε στο δυναμικό της πολύ καλούς παίκτες. Είχε όμως ένα μεγάλο πρόβλημα που όπως φαίνεται δεν το διαχειρίστηκαν σωστά. Η ομάδα απαρτιζόταν με παίκτες έξω από τον Εξαπλάτανο. Δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν και στα λάθη που έγιναν, διότι πέρασα από τον σύλλογο ως προπονητής και έδειξα με τον τρόπο της δουλειάς μου πως αντιμετωπίζεις ένα τέτοιο πρόβλημα.

Θέλω να επικεντρώσω την κουβέντα μας στο σήμερα. Είδα χτες το παιχνίδι του Εξαπλατάνου με την Άρνισσα και σίγουρα δεν θύμιζε σε τίποτα το παιχνίδι το πρωτάθλημα που έχουν τα παιδιά μπροστά τους. Είδα μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες, πολλά νέα παιδιά και περισσότερους Εξαπλατανιώτες. Ειλικρινά πολύ όμορφη εικόνα για μια ερασιτεχνική ομάδα! Στο πρωτάθλημα όμως η ομάδα αυτή κατά την δική μου κρίση θα κάνει καιρό να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Λείπουν πολλά στοιχειά από αυτά που χρειάζεται η κατηγορία. Λείπει σίγουρα η εμπειρία από τα παιδιά. Λείπει η συνοχή από την ομάδα. Λείπουν οι παίκτες που θα δώσουν το ειδικό βάρος. Ακόμα και το ταλέντο των νεαρών φαίνεται ότι είναι ακατέργαστο. Βέβαια το υπάρχον μεταγραφικό σύστημα επιτρέπει να γίνουν μεταγραφές ακόμα και εύχομαι να καλύψει τα κενά ο σύλλογος αλλά εκτιμώ ότι είναι δύσκολο.

Είμαι βέβαιος όμως ότι ο σύλλογος βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Αν καταφέρει να περάσει αυτή την μεταβατική περίοδο θα βγει νικητής σε βάθος χρόνου και θα εξασφαλίσει και τη βιωσιμότητα του συλλόγου.

Το ερώτημα όμως που θέλω να κάνω είναι το εξής:
ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΝΧΕΙΡΗΜΑ;

Τέλος κλείνοντας θέλω να αναφερθώ στον φίλο και συνάδελφο τον Τσαμαρδό. Όλοι γνωρίζουν το ήθος, την προσφορά και την αγάπη για το αντικείμενο αυτού του ανθρώπου! Εύχομαι να τα καταφέρει και είμαι βέβαιος ότι το μόνο που χρειάζεται να του πιστωθεί είναι χρόνος.

18 σχόλια:

  1. Επιτελους να μιλησει και καποιος για ποδοσφαιρο. Φτανει πια με τους προπονητες των καφενειων που μιλαν για μπαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε μεγάλε που μας απαγορεύεις να πούμε τη γνώμη μας για τα τεκταινόμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας! Όταν ένας προπονητής προσπαθεί να εφαρμόσει το σύστημα 3-5-2 και έχει μέτριους παίχτες στις πτέρυγες και επιμένει σ αυτό το σύστημα δεν πρέπει να πω την γνώμη μου? Και οι κρίνοντες κρίνονται!!

      Διαγραφή
    2. poy kolaei ayto to sxolio re file ??

      Διαγραφή
    3. Που κολλάει? Κολλάει στο ότι δεν έχουν μόνο οι προπονητές άποψη για το ποδόσφαιρο έχουν και οι φίλαθλοι!

      Διαγραφή
    4. KAI ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 5και11. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ,Η ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟ ΑΛΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ.. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΜΙΧ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ.

      Διαγραφή
    6. αραγε καταλαβε το γκιουμι ρε Μαυριδη τι τουπες; απλα αρπαχτηκε χωρις λογο και "σιγα ρε μεγαλε" και μαγκιες της κολοτρυπιδας, και που τον απαντας το χρονο σου χαλας.

      Διαγραφή
    7. Αφορμή για το σχόλιό μου ήταν η τοποθέτηση του αναγνώστη ότι δικαίωμα να μιλάνε για ποδόσφαιρο έχουν μόνο οι προπονητές! Με το παράδειγμα που έγραψα ήθελα να τονίσω ότι πολλοί φίλαθλοι πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο να κρίνουν την ομάδα τους και όχι για να βρίζουν και να βγάζουν τα εσώψυχά τους!
      Τώρα όσο για σένα 4:13 είναι τόσο χυδαίο το λεξιλόγιό σου που ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία να σου απαντήσω!

      Διαγραφή
    8. οκ ρε μεγαλε οτι πεις, δεν σου απαγορευουμε να ξεσκασεις

      Διαγραφή
  2. μακαρι να παιζουν τοπικα παιδια, ετσι θα χτιστει υγιεις ομαδα, αρκει οι καθηγητες (μπουρδολογοι) ποδοσφαιρου της Δοξας να το καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΟΜΟΝΗ θελει παιδια υπομονη. Καλα τα λεει ο Μαυριδης εχει δικιο. Και καλα εκανε και Βασιλειαδης και δεν πηρε ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ. Ας τα φαν τα δικα μας παιδια και ας πεσουμε. Μετα θα βγουμε τραινο και θα χουμε ομαδα για 10 χρονια. Ελατε ομως ολοι στο γηπεδο για να βοηθησεται οχι μονο λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αυτη την ομαδα ο Εξαπλατανος δεν μενει στην κατηγορια τον ειδα στο φιλικο στο Μεγαπλατανο και ξεχασα την μπαλα.Τζιμη με πουρδες ομαδα δεν κανεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λετε ολοι οι ειδημονεσ. το χερι στην τσεπη ομωσ κανεισ δεν το βαζει.γι αυτο μοκο

      Διαγραφή
  5. Κυριε μαυριδη και σε αυτην την ομαδα που ειδες τρεις εξαπλατανιοτες επεζαν οπως και πριν με αρκετα παιδεια απο τα γυρω χωρια παλι οπως πριν απλα ποιο απιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 12και34. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΑΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΛΟΓΙΣΩ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΩΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Η ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΚΑΜΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ?? Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ! ΜΙΧ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ.

      Διαγραφή
  6. Μηπως ξερει κανεις για ποια ομαδα θα γραψει την αλλη εβδομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι στο σχόλιο έγραφες .."και περισσότερους Εξαπλατανιώτες", ότι είδες. Πόσοι ακριβώς, εκτός από 3; Γιατί στο τελευταίο σχόλιο απαντάς με τρίπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News