Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Βιβλιοπωλείο Τοξίδη: Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου «Μαύρη Πεταλούδα» της Μαρίας Ζαχαράκη

Δείτε φωτογραφίες

Ένα φθινοπωρινό απόγευμα με ανησυχίες, ενδιαφέρον και ζεστασιά πραγματοποιήθηκε στο Βιβλιοπωλείο Τοξίδη για να ξετυλιχθεί η ιστορία της «μαύρης πεταλούδας» γραμμένη από τη Ζαχαράκη Μαρία, αγαπητή Νηπιαγωγό της περιοχής μας που δραστηριοποιείται στον χώρο της λογοτεχνίας, με μια δική της άποψη και σκέψη.

Καλεσμένοι της συγγραφέως και του Βιβλιοπωλείου τίμησαν με την παρουσία τους τη Μαρία Ζαχαράκη, την Ελένη Ζέρζη, φιλόλογο που προλόγισε το βιβλίο, την Ησαΐα Χασάπη που ανέγνωσε με ιδιαίτερο και χαρισματικό τρόπο και φυσικά την ιδιοκτήτρια του καταστήματος που πλαισίωσε την εκδήλωση με πρωτότυπες ιδέες φιλοξενίας διανθισμένες με κρασί και «μαύρες πεταλούδες».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News