Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζονται οι σημαντικές παρεμβάσεις στην πόλη της Αριδαίας - Σε περιοχές που βίωσαν την υποβάθμιση

Στον σχεδιασμό μας προσπαθούμε να συμπεριλαμβάνουμε περιοχές της πόλης που γνώρισαν την υποβάθμιση και κανείς δεν ασχολήθηκε

Να αλλάξουμε τελείως την εικόνα της Αριδαίας, είναι λίγο δύσκολο τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ο στόχος μας όμως να κάνουμε την έδρα του Δήμου μας πιο όμορφη, να βελτιώσουμε την εικόνα της με μικρές και ουσιαστικές παρεμβάσεις και να της δώσουμε ταυτότητα, θεωρώ ότι είναι εφικτός.

Τη στιγμή λοιπόν που συνεχίζονται οι πλακοστρώσεις πέριξ του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας και στον δρόμο μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα, ξεκινούν τις επόμενες μέρες οι πλακοστρώσεις και σε ένα άλλο τμήμα που έχει παραμεληθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, μπροστά από το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας.

Στον σχεδιασμό μας προσπαθούμε να συμπεριλαμβάνουμε περιοχές της πόλης που γνώρισαν την υποβάθμιση και κανείς δεν ασχολήθηκε. Όλοι οι συμπολίτες μας αξίζουν να απολαμβάνουν μια πόλη πιο λειτουργική και με μεγαλύτερη αισθητική.

Μάλιστα, σκοπεύουμε να εντάξουμε σε έργο την κεντρική πλατεία -και άλλα σημεία της Αριδαίας, με παρεμβάσεις που θα την κάνουν πιο λειτουργική, αυτό όμως είναι κάτι που θα ανακοινώσουμε αναλυτικά το επόμενο διάστημα.



5 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΠΡΑΒΟ!!!! Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δήμου και πρώτα στον δήμαρχο μας. Όλα αυτά τα έργα μπορεί να μην κοστίζουν πολλά χρήματα φτιάχνουν όμως την εικόνα της πόλης που ζούμε. Μακάρι όλοι να είχαν βάλει ένα τέτοιο λιθαράκι. Σήμερα η Αριδαία θα ήταν διαφορετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ...ΦΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ
    ΣΤΟ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΝΩ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΟΟΟΜΜΟΟΡΦΑ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ την ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΕΝΟΩ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ,,,

    ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΛΑΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε παρε ενα τρακτερ και κανε μια βολτα απο τους δρομους περιφεριακα απο αριδαια και δες τις αποκαταστασεις που λετε οτι γινονται στους δρομους.Ο καφες να ειναι αχτυπητος θα ειναι ετοιμος οταν τελειωσει η βολτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...............ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News