Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Εραστές... τέχνης! Ο Μιχάλης Μαυρίδης σχολιάζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας!

ΕΡΑΣΤΕΣ... ΤΕΧΝΗΣ!

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια στήλη που θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω κάθε εβδομάδα απόψεις, πληροφορίες, παραλειπόμενα, καθώς και μια άλλη οπτική γωνία όσων αφορά τα δρώμενα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας και κυρίως της περιοχής μας.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να συστηθώ... Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία και έπαιξα περίπου 13 χρόνια ερασιτεχνικό και ημιεπαγγελματικό ποδόσφαιρο. Κατόπιν αρκετά νέος ασχολήθηκα με το skοuting και συνεργάστηκα 5 χρόνια με τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ και 4 χρόνια με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με την προπονητική κυρίως σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και έχω περάσει από 4 σχολές προπονητών UEFA A. Έχω παρακολουθήσει 11 σεμινάρια διαπιστευμένα στο αντικείμενό μου και είμαι αντιπρόεδρος στον σύνδεσμο προπονητών.

Θεωρώ σωστό να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας από την κρίση που μαστίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τι είναι λοιπόν αυτό που κλονίζει τα θεμέλια του ποδόσφαιρου; Έχει να κάνει με την οικονομική κρίση; Με την μαλθακότητα των νέων του σήμερα; Με τον μαθητικό φόρτο που τεχνηέντως καλλιεργεί το σύστημα; Με τον κακό παραγοντισμό; Με την έλλειψη κουλτούρας και παιδείας ποδοσφαιρικής; Ή μήπως εμείς οι προπονητές δεν υπερασπιζόμαστε σωστά τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή;

Χρησιμοποίησα την λέξη ΚΟΥΒΕΝΤΑ πιο πάνω γιατί θέλω να σας παρακαλέσω να έχετε συμμέτοχη κι εσείς που διαβάζετε την στήλη έστω και ανώνυμα. Ξέρω ότι πίσω από την ανωνυμία μπορεί ο καθένας να βγάλει πολύ ταπεινά συναισθήματα... αλλά δεν φοβάμαι να εκτεθώ γιατί όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι στην ποδοσφαιρική μου διαδρομή δεν ΠΗΡΑ, δεν ΕΔΩΣΑ και δεν ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΑ καμία από τις άξιες που πρεσβεύω.

Σας καλωσορίζω λοιπόν στη νέα στήλη του Aridaia News και περιμένω με αγωνιά τις απόψεις σας!

9 σχόλια:

  1. Aridaianews εγραψες παλι..επιλογη αλφα. Καραγιαννιδης κορυφη και τωρα και μαυριδης. Εχεις κανει το καλυτερο αθλητικο τμημα. Σε διαβαζουμε κάθε μερα. Συγχαρητηρια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε αγορι μου χωστα να γουσταρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θελουμε κειμενα με αποψη. Καλη αρχη στο αριδαιανιους και τον μιχαλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σοβαροί οι προβληματισμοί!! Ελπίζουμε και η συνέχεια να είναι στο ίδιο επίπεδο και όχι σε καφενειακού τύπου σχολιασμούς που έχουν κουράσει και απογοητεύσει. Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωταια πρωτοβουλια και ευχομαι να βρει ανταποκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιχαλη νομιζω οτι η αιτια βρισκεται μεσα σε ολα αυτα που αναφερεις. Την λυση ομως νομιζω μπορει να την δωσει μονο η πολιτεια αλλα ειναι ανυπαρκτη. Ευχαριστω για την φιλοξενια. Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα σκασουν οι εχθροι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News