Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Το απίστευτο ποσό που έχει δαπανηθεί για τις έρευνες για την Μαντλίν

Για τις έρευνες αυτές όλη αυτή τη δεκαετια έχουν δαπανηθεί μεγάλα χρηματικά ποσά

Οι έρευνες για την ανεύρεση της μικρής Μαντλίν που εξαφανίστηκε το 2007 από την Πορτογαλία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα από τις βρετανικές αστυνομικές υπηρεσίες, αν και παραμένουν χωρίς αποτέλεσμα.

Για τις έρευνες αυτές όλη αυτή τη δεκαετια έχουν δαπανηθεί μεγάλα χρηματικά ποσά που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ξεπερνούν τις 11 εκ. αγγλικές λίρες, ενώ το αποθεματικό των κρατικών αρχών για τη συγκεκριμένη υπόθεση τελειώνει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Όπως έγινε γνωστό, ήδη με σχετικό αίτημα έχει ζητηθεί η επέκταση της χρηματοδότησης ώστε όλη η πορεία των ερευνών για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν να μην ακυρωθεί. Από την πλευρά τους, οι γονείς της μικρής, Τζέρι και Κέιτ ελπίζουν ότι αυτό το αίτημα θα γίνει δεκτό. Ωστόσο, από υπηρεσιακούς υπαλλήλους επισημαίνεται ότι μόνο τον περασμένο Μάρτιο, η Μητροπολιτική Αστυνομία δαπάνησε περί τις 85.000 λίρες σε παράλληλες επιχειρήσεις που αφορούσαν την πορεία της συγκεκριμένης πολύκροτης υπόθεσης.

Παράλληλα, επισημαίνεται και ο βαθμός δυσκολίας που προστίθεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς πλέον οι αρχές αναζητούν ένα έφηβο κορίτσι -αν η άτυχη μικρή βρίσκεται στη ζωή- καθώς και ένα σημαντικό αριθμό αναφορών απ' όλον τον κόσμο που την αφορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News