Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τα Λουτρά - Τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Το κλιμάκιο συνόδευαν και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Τον Δήμο Αλμωπίας και τα Λουτρά Πόζαρ επισκέφθηκαν η Βουλευτής Σερρών και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής Ευβοίας και Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών Σίμος Κεδίκογλου και ο Βουλευτής Άρτας και Αν. Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος, στα πλαίσια της περιοδείας, που πραγματοποιούν στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Το κλιμάκιο συνόδευαν και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Εκεί είχα την ευκαιρία να τους μιλήσω για την περιοχή μας και να τους ξεναγήσω στην πανέμορφη Λουτρόπολή μας, ενώ παράλληλα τους ζήτησα να σταθούν στο πλευρό μας στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να αναδείξουμε τον τόπο μας, ο οποίος έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Επίσης, συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και τους εξήγησα ότι η τοπική μας οικονομία βασίζεται σημαντικά σε αυτόν τον τομέα. 

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News