Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την 10η Γιορτή Τσίπουρου Ίδας - Παρέμβαση του Δημάρχου για τις άδειες απόσταξης

Πλήθος κόσμου γλέντησε με την ψυχή του, σε μια εκδήλωση που έχει γίνει πια θεσμός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η Γιορτή Τσίπουρου στο Καζάνι του Νιβουρλή στην Ίδα. Πλήθος κόσμου γλέντησε με την ψυχή του, σε μια εκδήλωση που έχει γίνει πια θεσμός.

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου:

"Στη Γιορτή Τσίπουρου Ίδας που διοργανώνει για 10η χρονιά το Αποστακτήριο Νιβουρλή σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τη ζεστή πρόσκληση και φιλοξενία και να συγχαρώ όλους όσους συμβάλουν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη του τοπικού μας προϊόντος ,που έχει εξέχουσα θέση στο Ελληνικό τραπέζι. Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν, αλλά και τους εθελοντές. Φέτος, η εκδήλωση είχε και έναν χαρακτήρα συμβολικής διαμαρτυρίας, όσον αφορά τις αλλαγές σχετικά με το βράσιμο τσίπουρου. Εμείς ως Δήμος κάνουμε ότι μπορούμε για να διευκολύνουμε τις διαδικασίες, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη σχετική νομοθεσία. Και επειδή η Βουλή είναι αυτή που νομοθετεί, κάλεσα τον παριστάμενο Βουλευτή κ. Γιάννη Σηφάκη αλλά και όλους τους Βουλευτές του Νομού μας να προωθήσουν αυτό το θέμα στην Κυβέρνηση, ώστε να υπάρξει κάποια νομοθετική ρύθμιση".

 



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News