Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Άρση Βαρών ΦΟΑ: Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας

Με την επίσκεψη αυτή απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις τον μικρών μαθητών

Πανελληνια μέρα σχολικου αθλητισμού. Το τμήμα της άρσης βαρών του Φ.Ο. Αριδαίας επισκέφτηκε το 1ο γυμνάσιο Αριδαίας με τον προπονητή/αστυνομικό της Υ.Φ.Α.Α. Δερμεντζή Γιώργο και την προπονήτρια άρσης βαρών Αθανασιάδου Άννα. Μαζί τους, οι αθλητές του ΦΟΑ, επιδίωξαν τη διάδοση του αθλήματος και μίλησαν για τα οφέλη του.

Με την επίσκεψη αυτή απαντήθηκαν πολλές ερωτήσεις τον μικρών μαθητών, και ίσως μελλοντικών αθλητών- πρωταθλητών. Ευχαριστούμε θερμά την γυμνάστρια Θωμαΐδου Σταυρούλα για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News