Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας: Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - «Αθλούμαι! Χαράζω το μέλλον!»

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η προώθηση και υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής δια βίου άσκησης που συμβάλλει στην πρόληψη της σωματικής και ψυχικής υγείας και η προτροπή αειφορικής ανάπτυξης με αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 3ου Δημ. Σχ. Αριδαίας στα πλαίσια της πανελλήνιας ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις- δραστηριότητες ξεκίνησαν με ομιλία προς τους μαθητές του γυμναστή του Σχολείου Ακολούθησε δραστηριότητα με μπαλόνια για τις τάξεις Α’- Β’, με αερόμπαλες για τις Γ’- Δ’ και μπάλες volley για τις Ε’- ΣΤ’ τάξεις.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επίδειξη TAE-KWON-DO από τον κ. Αναστασιάδη Δ., κάτοχο μαύρης ζώνης 4 DAN, με συμμετοχή μαθητών του σχολείου.

Ο πρωταθλητής στίβου και βαλκανιονίκης κ. Χατζηγιαννίδης Χρήστος με προσομοίωση αθλημάτων στίβου και προασκήσεις μύησε τους μαθητές στα αθλήματα του στίβου. Προπονητές ποδοσφαίρου της Ακαδημίας του Εθνικού Αριδαίας (κ. Μαντζάρης Β., κ. Κων/νος Χατζηλαμπρινός, και ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας κ. Παλίκογλου Κων/νος) αναφέρθηκαν στην Ιστορία του ποδοσφαίρου και το «ευ αγωνίζεσθαι» και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίδειξη από μονάδα της Ακαδημίας.

Προπονητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας (Τουτουκτσής Ευτ., Δολαπτσής Κ., Δολαπτσής Ηλ.) παρουσίασαν το άθλημα και οι μαθητές συμμετείχαν με βιωματικό παιχνίδι.

Οι μαθητές αγωνίστηκαν στο ποδόσφαιρο, στο τένις, στο TAE-KWON-DO,στο στίβο και οι μικρότεροι μαθητές συμμετείχαν σε παιδαγωγικά παιχνίδια και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News