Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του υδροηλεκτρικού στα Λουτρά - 70.000 ευρώ κέρδη ετησίως

"Η δική μας διοίκηση είναι αυτή που μετά από πολλά χρόνια βάζει μπροστά το υδροηλεκτρικό, το οποίο όλα τα προηγούμενα χρόνια έμενε ερείπιο και λεηλατήθηκε"

Οι εργασίες για τη λειτουργία του υδροηλεκτρικού στα Λουτρά συνεχίζονται.

Ήδη, ολοκληρώνονται οι εγκαταστάσεις για την υδρομάστευση, ενώ παράλληλα τοποθετούνται τα μηχανήματα.

Επίσης, στην προσπάθειά μας να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε αυτή την περιουσία, σχεδιάζουμε την τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια.

Η δική μας διοίκηση είναι αυτή που μετά από πολλά χρόνια βάζει μπροστά το υδροηλεκτρικό, το οποίο όλα τα προηγούμενα χρόνια έμενε ερείπιο και λεηλατήθηκε.

Έχουμε λοιπόν κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την εξέλιξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα κέρδη για τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών θα ανέρχονται ετησίως σε περίπου 70.000 ευρώ.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 














1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News