Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Στο Δημοτικό Σχολείο Φιλώτειας ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Είχαμε την χαρά να μιλήσουμε με τους μαθητές και να τους κάνουμε από ένα μικρό συμβολικό δωράκι

Επισκεφθήκαμε μαζί με τον συνεργάτη μου Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστο Γεωργίου και μετά από πρόσκληση της Προέδρου Μαρίας Δημητρίου το Δημοτικό Σχολείο Φιλώτειας.

Εκεί συζητήσαμε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του σχολείου, ενώ μας υπέδειξαν και ένα πρόβλημα που αφορά ένα τμήμα της περίφραξης το οποίο χρειάζεται παρέμβαση.

Παράλληλα, στον χώρο των αθλοπαιδιών θα παρέμβουμε άμεσα για να αποκατασταθούν οι χαλασμένες μπασκέτες και θα τοποθετήσουμε στο πίσω μέρος της αυλής δύο τέρματα ποδοσφαίρου, όπως μας ζήτησαν οι μικροί μας φίλοι.

Επίσης, είχαμε την χαρά να μιλήσουμε με τους μαθητές και να τους κάνουμε από ένα μικρό συμβολικό δωράκι.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 























1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΕ? ΟΛΟ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News