Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Με το δεξί μπήκε ο Απόλλων Κρ. Βρύσης στο νέο πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ. 0 – 3

Πάντα μία εκτός έδρας νίκη έχει άλλη αξία ανεξάρτητα της δυναμικότητας του αντιπάλου γι΄ αυτό και η άνετη νίκη του Απόλλωνα στην πρεμιέρα έχει σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική σημασία εάν αναλογιστεί κανείς και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά και τιμωριών που είχε ο Απόλλωνας.

Από την άλλη οι νεοφώτιστοι στην Α΄ κατηγορία Δόξα, σίγουρα θα παλέψει για την σωτηρία της δείχνοντας ότι η διαφορά δυναμικότητας της κατηγορίας που αγωνιζόταν πέρυσι με αυτήν που παίζει φέτος έχουν αισθητή αρκετά μεγάλη διαφορά.

Χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρή αντίσταση ο Απόλλωνας κέρδισε σχετικά εύκολα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αυξάνοντας το σκορ ακόμα περισσότερο.

5ο ο Μωυσίδης από αριστερά θα βρεθεί τε τα τετ με τον Διαμαντίδη (ο οποίος σημειωτέων αποσόβησε ουκ ολίγες φορές σίγουρα τέρματα) θ΄ αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.

13ο ωραία πάσα του Παπαδόπουλου από δεξιά παράλληλα με την εστία στο δεύτερο δοκάρι απ΄ όπου ο επερχόμενος Μωυσίδης δεν θα δυσκολευτεί με κοντινό πλασέ να ανοίξει το σκορ σε 0 – 1.

23ο ο Καραφουλίδης από αριστερά και μέσα από την μεγάλη περιοχή, με δύο συνεχόμενες προσπάθειες – δυνατά σουτ - θα βρει την αντίσταση του Διαμαντίδη αποκρούοντας σωτήρια για την εστία του ο τελευταίος.

23ο Στην επόμενη φάση και στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή του ο Βελισκάκης δεν θα βρει την μπάλα με αποτέλεσμα να του την κλέψει ο Μποζίδης που καραδοκούσε και με πλασέ θα διπλασιάσει το σκορ σε 0 – 2.

40ο θα φύγει στην αντεπίθεση ο Καραγιάννης ακλουθώντας τον στα δεξιά ο Μωυσίδης δίνοντας ψηλοκρεμαστή πάσα σε αυτόν πάνω από τον τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το τέρμα αλλά ακυρώνοντας το ο διαιτητής με υπόδειξη του πρώτου επόπτη, σε θέση οφσάιντ τον Μωυσίδη.

48ο ο Καραγιάννης και πάλι από τα δεξιά θα βγάλει παράλληλη πάσα με την εστία της Δόξας για να προωθήσει απλά την μπάλα στα δίχτυα ο Μωυσίδης διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 3.

53ο η πρώτη ουσιαστικά φάση της Δόξας στα καρέ του Σκαπέρδα ήρθε με τον Θέμελη να προσπαθεί να περάσει την μπάλα από τον Σκαπέρδα, αλλά ο τελευταίος ενστικτωδώς θα διώξει σωτήρια την μπάλα.

60ο σέντρα από δεξιά του Παπαδόπουλου στην άλλη πλευρά και στο ύψος της μεγάλης περιοχής απ΄ όπου σε πρώτο χρόνο θα πιάσει δυνατό ευθύβολο γυριστό σουτ ο Βεζυριανόπουλος μπλοκάροντας όμως σταθερά την μπάλα ευρισκόμενος σε καλή θέση ο Διαμαντίδης.

78ο ο Βεζυριανόπουλος από αριστερά θα βγάλει ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Π. Μυλοτόπου και με κεφαλιά ψαράκι ο Καραγιάννης θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.

83ο ο Χ΄΄αλεξιάδης μέσα από την μεγάλη περιοχή με φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού του Σκαπέρδα.

Η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου με επόπτες τους κ.κ. Παπαδόπουλο, Ζγούρο χωρίς προβλήματα.

ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΣ Κ.): Διαμαντίδης, Τριανταφυλλίδης, Σελέζνιοβ, Τόσιος, Τάντης, Θέμελης (62ο Τσίκος), Σωτηριάδης (69ο Γρηγορίου), Λυσίτσας Ν. (30ο λ.τ. Λυσίτσας Γ.), Σέλγκου, Χ΄΄αλεξιάδης, Βελισκάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Μπρέγου, Τσιρακίδης, Ζαφειρίου (75ο Παυλίδης), Παπαδόπουλος, Μποζίδης, Καραγιάννης (82ο Δημόπουλος), Καραφουλίδης (69ο Τσιόπτσης), Μωυσίδης (57ο Βεζυριανόπουλος)
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News