Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Εμπλοκή Ρώσων στην απαγωγή Λεμπιδάκη εξετάζει η αστυνομία

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί οι χώροι που κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Την εμπλοκή Ρώσων στην απαγωγή Λεμπιδάκη εξετάζει η αστυνομία μετά από μαρτυρίες συλληφθέντων.

«Στην απαγωγή δεν μπήκα από την αρχή αλλά δεκαπέντε με είκοσι ημέρες μετά. Τότε ένας γνωστός μου ρωσικής καταγωγής με το όνομα "Γιάννης" που είχε δουλέψει σε εμένα στο παρελθόν ως εργάτης με προσέγγισε λέγοντας μου ότι μπορώ να κάνω μια δουλειά για κάποιον φίλο του Ρώσο και να βγάλω χρήματα. Εγώ δελεάστηκα από την πρόταση και δέχτηκα. Κάποιο βράδυ ήρθε στο σπίτι μου ο "Γιάννης ο Ρώσος" ένα άτομο πιθανόν από τη Ρωσία και μου προσέφερε 100.000 ευρώ για να προσέχω τον Λεμπιδάκη» αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο 45χρονος επιχειρηματίας στον αγροτικό τομέα.

Επίσης, δύο πρόσωπα που αναζητούν οι Αρχές είναι αυτά του «φιλόσοφου» και του «Άκη»που αναφέρονται επίσης από τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά τους τέσσερις άνδρες που επιτέθηκαν στον Μιχάλη Λεμπιδάκη την ώρα που οδηγούσε και οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν.

Ταυτόχρονα το ενδιαφέρον στρέφεται σε άτομα που συνέθεταν τον πρώτο πυρήνα της οργάνωσης.

Σημειώνεται ότι ακόμη δεν έχουν βρεθεί οι χώροι που κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News