Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ: Εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο γραφείο του στα Εξάρχεια

Οι δράστες, μετά την εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του στα Εξάρχεια ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Οι δύο δράστες χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του Μιχάλη Ζαφερόπουλου στην οδό Ασκληπιού 154 στις 19:10 και, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, την πόρτα τους άνοιξε συνεργάτης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. «Θέλουμε να μιλήσουμε στον κ. Ζαφειρόπουλο» είπαν. Περίμεναν για λίγο στον προθάλαμο και στη συνέχεια ο συνεργάτης τους οδήγησε στο γραφείο του άτυχου δικηγόρου.

Ακολούθησε ένα τετ-α-τετ και ένας μικρός διάλογος και εν συνεχεία έπεσαν δύο πυροβολισμοί. Μια σφαίρα βρήκε τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο στο στήθος και μια στην κοιλιά.

Οι δράστες, μετά την εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά της ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία -αποτυπώματα, γενετικό υλικό, μαρτυρίες- και να ελέγξουν κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

Το γραφείο του Μιχ. Ζαφειρόπουλου βρίσκεται πολύ κοντά στη συμβολή με την Λ. Αλεξάνδρας ενώ σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκεται και το σπίτι του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News