Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Αισιοδοξία στη Δόξα Μελισσίου: Επιστρέφουν οι τραυματίες Σερέτης και Τσάλμας

ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Μετά από απουσία ενός και πλέον μήνα, λόγω τραυματισμού, επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις και εντάσσονται στους ετοιμοπόλεμους των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ οι: Γιάννης Σερέτης (παλιός παίκτης του Άρη, Πανσερραϊκού και Αναγέννησης Γιαννιτσών), καθώς και ό Τσάλμας πρώην παίκτης του Εθνικού Γιαννιτσών, δίνοντας περισσότερες μεσοεπιθετικές λύσεις στο Σάκη Ντιμτσούδη.

Έτσι για το παιχνίδι της Κυριακής, ντέρμπυ της Α1 κατηγορίας, μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα, θα είναι στη διάθεση του τεχνικού των Μαυραετών οι: Δομουκτσίδης, Βασιλειάδης, Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Λιτοβολής, Βερβελές, Φωσρηρόπουλος, Φάβας, Μιχαηλίδης, Φιγκουερόα, Νορσάτζε, Τζάτζης, Σιδηρόπουλος, Τσάλμας, Σερέτης, Τσάλμας Α, Ίτσκος, Μαμής, Ρομάντζης, Τουλγαρίδης, Βιάνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με ειδική τιμητική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ καλεί όλους τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές της ομάδας να παρευρεθούν την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Μελισσίου, στο ντέρμπυ με τη ΔΟΞΑ Εξαπλατάνου, σε ειδικό χώρο της κερκίδας και να τιμήσουν με την παρουσία τους, αλλά και να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια του προπονητή και των παιδιών της ΔΟΞΑΣ, στην εκπληκτική φετινή τους πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News