Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου!

Η ηθοποιός φέρεται να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του peoplegreece.com.

Η ηθοποιός φέρεται να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ το ζευγάρι δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η ηθοποιός και επιχειρηματίας ο ρόλος της μητρότητας είναι εκείνος που της ταιριάζει περισσότερο από όλους. «Θέλω να γίνω μητέρα. Ξέρω πως όταν έρθει ένα μωρό, θα αφοσιωθώ. Δεν θα είμαι ο άνθρωπος που στους 3 μήνες θα γυρίσω στη δουλειά, εκτός πια αν έχει συμβεί κάτι που με κάνει να το θελήσω. Με τα μυαλά που έχω τώρα κι επειδή είμαι πολύ υπεύθυνη ξέρω πως όταν γίνω μητέρα θα χάσω την όποια ανεμελιά. Θα θέλω να είμαι από πάνω σε όλα, γιατί πιστεύω πως η μητέρα πρέπει να είναι πολύ κοντά στο παιδί», έχει είπε.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι μαζί τέσσερα χρόνια και ο καρπός του έρωτά τους έρχεται για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News