Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ανακοινώθηκαν οι μετεγγραφές φοιτητών - Δείτε τα αποτελέσματα

Οι βάσεις των μετεγγραφών είναι ανηρτημένες και στην ιστοσελίδα του υπουργείου minedu.gov.gr

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, τα αποτελέσματα των μετεγγραφών, με το ποσοστό των φοιτητών, για τους οποίους εγκρίθηκε η μετεγγραφή, να ανέρχεται στο 39,2%.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συνολικά, υποβλήθηκαν 14.251 αιτήσεις, από τις οποίες έγιναν δεκτές και εξετάστηκαν οι 13.921 (οι υπόλοιπες αιτήσεις υποβλήθηκαν από μη δικαιούχους μετεγγραφής) και οι επιτυχόντες ανέρχονται στους 5.463 (39,2%).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν στην ειδική εφαρμογή που βρίσκεται στον σύνδεσμο https://transfer.it.minedu.gov.gr και συμπληρώνοντας τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μπορούν να δουν τα αποτελέσματα. Οι βάσεις των μετεγγραφών, πάντως, είναι ανηρτημένες και στην ιστοσελίδα του υπουργείου minedu.gov.gr.

Για όσους επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, οι σχετικές αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής από αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Εξάλλου, για τους εισαχθέντες στην κατηγορία των ειδικών με ποσοστό θέσεων 5% και τους εισαχθέντες κυπριακής καταγωγής, που δεν έχουν υποβάλει αίτηση λόγω μη ολοκλήρωσης της εγγραφής τους, το υπουργείο ενημέρωσε ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για μετεγγραφή μπορούν να υποβληθούν από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News