Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Αριδαία: Το έγκλημα συνεχίζεται - Δηλητηρίασαν μαζικά σκύλους και γάτες στο κέντρο της πόλης

Δυστυχώς οι φόλες ξαναχτύπησαν στην πόλη της Αριδαίας

Σε αργό και βασανιστικό θάνατο καταδίκασε άγνωστος δράστης σκυλιά και γάτες σε γειτονιά στο κέντρο της Αριδαίας. Δυστυχώς οι φόλες ξαναχτύπησαν στην πόλη της Αριδαίας με θύματα σκυλιά τα οποία ήταν ιδιαίτερα φιλικά και τα φρόντιζαν οι περίοικοι.

Κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους θεωρώντας πως με αυτόν τον τροπο θα λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.

Ξεχνούν όμως την τεράστια ευθύνη μας ως κοινωνία, όταν κάποιοι ανεύθυνοι παρατούν στο δρόμο τα κατοικίδια τους.

13 σχόλια:

  1. φωτια στον καριολη, η κολαση σε περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας περισσεύουν λεφτά και δεν σώζεται ανθρώπους που ψάχνουν μόσχευμα? δεν σώζεται ανθρώπους που θέλουν να σώσουν τα παιδιά τους? κι αν τελικά είμαστε φιλόζωοι γιατί επιλέγουμε μόνο τα αδέσποτα σκυλιά να σώσουμε? δεν είναι ρατσισμός εις βάρος των άλλων ζώων? ποιό πολιτισμένα και νηφάλια δεν μπορώ να εκφραστώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η επιστημη σηκωνει τα χερια ψιλα, χρηζεις ψυχιατρικης παρακολουθεισεις

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ-Α ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ?ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΕΕ ΜΟΥ?

      Διαγραφή
    3. Και ποιος σου είπε πως δεν υπάρχουν αυτοί που σώζουν ανθρώπους , αυτοί που σώζουν αλλά ζώα , δεν αποκλείει ο φιλόζωος να είναι φιλάνθρωπος η και το αντίθετο , πολύς κόσμος ασχολείται ο καθένας με κάτι που τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα και χρήσιμος..
      Nick Dukakis.

      Διαγραφή
  3. ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΛΕΓΑ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΥΠΕΦΕΡΕ; ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να ζουν αυτοί που φτιάχνουν τις φολες και γιατί να ζουν και αυτοί που τις αγοράζουν απορώ τι τους έφταιγαν αυτά τα αθώα ζωάκια;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....να τα πάρετε στα σπίτια σας όλοι εσείς που είστε τόσο φιλοζωοι..δεν είμαι υπέρ της φολας... όμως θέλουμε να περπατάμε στη πόλη χωρίς το φόβο του σκύλου πίσω μας εμείς κ τα παιδιά μας..!!!αναρρωτηθηκατε ποσα δήγματα σκύλου έχουν καταγραφεί στο νοσοκομείο -κεντρο υγείας....;;;ας βρεθει ένας χώρος επιτέλους...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ηλιθιοτητα σου δεν εχει τελος, το τερματισες, οτι δεν ειναι δηλαδη δεσποζομενο το σκοτωνουμε; αιιι σιχτιρ χαζοκαμπερο.

      Διαγραφή
    2. αγαπητε-η 10.07, οι επιστημονες λενε οτι το σεξ αυξανει τα αντισωματα, γι αυτο οσοι εχετε προβλημα να πατε να γαμ...τε

      Διαγραφή
  7. Αισχος! Δεν το εμαθα! Σε ποια γειτονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ...άνθρωπος που το τερμάτισε, μιλώντας ακόμα και για ανθρώπους που έχουν ανάγκη μοσχεύματος, για να δικαιολογήσει τη φόλα στην ψυχή του! Ας μην ασχοληθεί ποτέ με ζώα (εκείνα σίγουρα δεν ασχολούνται μαζί του και με τον φόβο του...) Ας πηγαίνει κάθε 3 μήνες να δίνει αίμα. Για τους ανθρώπους που λέει ότι νοιάζεται. Και ας αφήσει εμάς τους ΚΑΙ φιλόζωους να νοιαζόμαστε γι αυτά.
    Να τελειώνει αυτή η καφρίλα με το αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι όποιος νοιάζεται για τα ζώα δεν νοιάζεται για ανθρώπους. Άντε με την καραμέλα αυτή, που τελικά αποκαλύπτει το ποιόν, ως τρόπο σκέψης, αυτού που το λέει.Και τελικά, αρέσει δεν αρέσει, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ η αφαίρεση ζωής και από το κατοικίδια. ¨οσο για τον ρατσισμό που αναφέρει έτερος ...ανθρωπιστής και φιλόζωος για "τα άλλα ζώα", φίλε, εγώ σου λέω μην τρως κρέας. Εγώ αυτό κάνω. Αλλά αν μιλήσω περισσότερο γι αυτό, πρώτος θα βγεις και θα σκούζεις ότι καταφέρομαι εναντίον ανθρώπων που ζουν από την κτηνοτροφία...ή πουλώντας κρέας...
    Οι φοβισμένοι άνθρωποι, πάντα έρμαιο του φόβου τους και γι αυτό μικρόψυχοι παντού.
    Πρόσφατα το FBI μίλησε για τη στενή σύνδεση εγκληματικότητας του ανθρώπου που κακοποιεί και σκοτώνει κατοικίδια. Σε σεμινάρια που έκανε στην ελληνική αστυνομία. Έρευνες ετών τα αποτελέσματα. Ακόμα και η ενδοοικογενειακή βία σχετίζεται. Γιατί ο κακοποιητικός είναι παντού και στα πάντα έτσι. Ο τρόπος εκδήλωσης διαφέρει..
    Μη διστάζετε να καταγγείλετε όποιον αντιλαμβάνεστε να κακοποιεί και να σκοτώνει ζώα. Επιβάλεται. Θα ξαφνιαστείτε με όσα θα αποκαλύπτονται και για την ..ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News