Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Καρέ - καρέ η κομψή εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Λευκό Οίκο

Φορώντας ένα λευκο σύνολο με μαύρα αξεσουάρ, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και της γυναίκα του στον Λευκό Οίκο

Συνάντηση με την σύζυγο του Αμερικάνου αντιπροέδρου Κάρι Πένς είχε η Μπέτυ Μπαζιάνα, την ώρα που ο πρωθυπουργός συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα δεν συνάντησε την Μελάνια Τραμπ, καθώς η ίδια έλειπε από την Ουάσινγκτον κι έτσι η συνάντηση έγινε στον Λευκό Οίκο με την Κάρεν Πενς όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο.

Φορώντας ένα λευκο σύνολο με μαύρα αξεσουάρ, η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε στην επίσημη κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και της γυναίκα του στον Λευκό Οίκο.

«Απολαυστική επίσκεψη της δρ. Μπέτυ Μπαζιάνα (σ.σ. κατά λάθος Baizana) κατά την επίσημη επίσκεψη εργασίας του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον» ήταν το μήνυμα της Κάρεν Πενς που συνόδευσε τις δυο φωτογραφίες στο Twitter. 






1 σχόλιο:

  1. Ήθελα νάξερα πού βρίσκονται τώρα τα συνθήματα των κατ επίφαση ΠΑΝΤΟΤΕ αριστερών! Έξω οι βάσεις του θανάτου! Δολοφόνοι Αμερικανοί! κτλ με τα οποία γεράσαμε αλλά και φθάσαμε σε αυτό το χάλι. Δυστυχώς οι Έλληνες είναι αριστεροί μεχρι να χορτάσουν ψωμί,είναι αναρχικοί μέχρι να πάρουν καρέκλα και...άθεοι μέχρι πριν λίγο να πέσει το αεροπλάνο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News