Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Αριδαία: Πλακοστρώσεις πεζοδρομίων στην περιοχή του ΟΤΕ - Άλλαξε η εικόνα

"Οι συμπολίτες μας έχουν κατανόηση και ξέρουν ότι μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα δεν το βάζουμε κάτω και δεν στεκόμαστε στις δυσκολίες"

Συνεχίζουμε με τις πλακοστρώσεις πεζοδρομίων στην Αριδαία και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Νικάνδρου (περιοχή ΟΤΕ).

Μακάρι τέτοιες σημαντικές παρεμβάσεις να είχαν υλοποιηθεί χρόνια πριν, όταν υπήρχαν πολλά χρήματα στα ταμεία του Δήμου μας. Αν είχε γίνει αυτό, σήμερα η εικόνα της Αριδαίας θα ήταν πολύ διαφορετική.

Εμείς με τα λίγα χρήματα που έχουμε κάνουμε ότι μπορούμε και επειδή πραγματικά συνομιλώ με πολύ κόσμο, αντιλαμβάνομαι ότι αυτή η προσπάθεια αναγνωρίζεται.

Οι συμπολίτες μας έχουν κατανόηση και ξέρουν ότι μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό κλίμα δεν το βάζουμε κάτω και δεν στεκόμαστε στις δυσκολίες.

#με_λίγα_κάνουμε_πολλά

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 










6 σχόλια:

  1. EKΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επου βλέπετε την αλλαγή. Ενα χάος και μια βρωμιά σπό παντού. Σκουπίδια εξω απο κάδους αδέσποτα τραβανε σκουπίδια δρόμοι κατεστραμμένοι και δίνουμε λεφτά για τροφές στα αδεσποτα και αυτά τρώνε απο τα σκουπίδια .αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε κοπελα μου τωρα κανουν τα εργα, κ εσυ οταν χεζεις η λεκανη ειναι λερωμενη, μετα τραβας το καζανακι, κανε λιγο υπομονη.

      Διαγραφή
  3. αιντε ρε γα.....ρυφαλλο στο αυτι 7.36 μου φαινετε το πιο αδεποτο εισαι εσυ αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι σίγουρος ο δημαρχος οτι το έργο το κανει ο δήμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε, η δικια σου η πουτανα το κανει μαλακα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News