Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Διαμαρτύρεται ο Μ.Α. Εσωβάλτων για τη διαιτησία Κατεριάδη

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της Δόξας για τη φιλοξενία

Ο Μέγας Αλέξανδρος Εσωβάλτων δια στόματος Γιώργου Γαλάνη, διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία Κατεριάδη στον σημερινό αγώνα στον Εξαπλάτανο.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της Δόξας για τη φιλοξενία και δεσμεύεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

12 σχόλια:

  1. ΚΑΤΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ.ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εκανε κανενα σπορι σε κανεναν

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΣΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΕΤΟΣ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ.ΟΣΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΑΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΡΥΣΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ[ΑΠΟ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ]ΚΑΙ Η ΕΠΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΛΕΙ ΦΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κατεριαδης ΣΑΣ φταίει κάντε ομάδα πρώτα και μετά μιλάμε Γαλάνη ( ΑΕΚΑΡΑ ) Ιορδάνη γερά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραναη μαθε τους λιγο καρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην διαμαρτυρεστε για διαιτησία μόνοι σας χάσατε το ματς σήμερα! Ισοδύναμες ομάδες απλά δεν μπορούσατε να τελειώσετε φάσεις και ή άμυνα σας πολύ αργή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω δεν ειδα ισοδυναμες ομαδες,η ομαδα του εξαπλατανου χασανε μεγαλες ευκαιριες,απλα μην τα ριχνουμε στην διαιτησια απευθειας..

      Διαγραφή
  6. Ρε Γαλάνη πλάκα έχεις, για πια διαιτησία μιλάς ,σε άλλο γήπεδο ήσουν;έπρεπε είχες φάει πέντε γκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σέντερ φορ σας στο 90 έχασε γκολ με κενή εστία ποιος σας φταει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΓΑΛΑΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ. ΕΣΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News